(Tønsbergs Blad)

Skjema for avstemming finner du nederst i denne saken

Det har kommet inn mange gode forslag til hvem som fortjener Tønsbergprisen i år. Dette er juryen som har plukket ut de fire finalistene:

  • Håvard Løkke, daglig leder i Tønsberg Næringsforening.
  • Charlotte Svensen, omdømme- og kommunikasjonssjef i Tønsberglivet.
  • Øystein Hjørnevik, næringssjef i Tønsberg kommune.
  • Anne Rygh Pedersen, ordfører i Tønsberg.
  • Sigmund Kydland, ansvarlig redaktør i Tønsbergs Blad.

Her er de fire finalistene du kan stemme på:

Nortura

Juryens begrunnelse:

Nortura på Ås er en viktig arbeidsplass for mange hundre i vår region, og er den bedriften med flest private arbeidsplasser i regionen. Juryen trekker spesielt fram jobben som er gjort med at Nortura Tønsberg nå pekes på som et viktig vekstområde for konsernet, og at det er spennende planer for anlegget fremover.

Gi din stemme her

Mowe Interiør

Juryens begrunnelse:

Mowe Interiør er en fargeklatt midt i Tønsberg sentrum. De har holdt på i 11 år, og driver med god lønnsomhet. Spesielt trekker juryen fram at Mowe Interiør strekker seg langt for god kundeservice. De har god kompetanse innenfor sitt område, og har lyktes godt i satsingen på kundekvelder og hjemmebesøk.

Gi din stemme her

Såpa bilvask

Juryens begrunnelse:

Bilvaskehallen Såpa er et av Frelsesarmeens prosjekt innenfor sosialt entreprenørskap. Her får mennesker med ulik bakgrunn arbeidstrening. Tilbudet har blitt veldig populært. Juryen trekker fram verdien av å kombinere sysselsetting med gode tjenester som folk setter pris på.

Gi din stemme her

Gjermundsen Auto

Juryens begrunnelse:

Den tradisjonsrike bilforhandleren på Kilen – Gjermundsen Auto – har hatt en spennende utvikling. Sist år flyttet forhandleren over veien til nytt og moderne bygg som løfter området. Juryen trekker spesielt fram at Gjermundsen adopterer nye trender, blant annet har de innført bildelingstjenesten Carflex i Tønsberg.

Gi din stemme her

Det er kun lov å avgi stemme én gang. Frist for å stemme er tirsdag 30. november 2021