Gå til sidens hovedinnhold

Hvem synes du fortjener Næringslivsprisen? Nå kan du nominere dine favoritter

Nå skal Næringslivsprisen deles ut for sjette året på rad, og bytter navn til Tønsbergprisen.

– Til våren gjør vi en spennende endring som vi tror vil gjøre ekstra stas på utdelingen. Da skal prisen bli en del av et stort arrangement som vi skal lage sammen Tønsberglivet. Navneendringen på prisen er en smakebit på denne endringen. Vi ser frem til å vise frem de flotte bedriftene i Tønsbergregionen, sier daglig leder Håvard Løkke for Tønsberg Næringsforening.

Næringslivsprisen, nå Tønsbergprisen, deles ut til den bedriften som har håndtert koronapandemien godt, og som bidrar til verdiskapning og et positivt omdømme av Tønsberg-regionen.

Omdømme- og kommunikasjonssjef Charlotte Svensen for Tønsberglivet forteller at endringen vil føre til et tettere samarbeid mellom Næringsforeningen og Tønsberglivet.

– Vi håper at det igjen vil føre til et større engasjement rundt det som nå blir hetende Tønsbergprisen, sier Svensen.

Pris for regionsbedrift

Juryen som skal avgjøre hvem som stikker av med Tønsbergprisen består av Løkke, Svensen, næringssjef Øystein Hjørnevik for Tønsberg kommune, Tønsberg-ordfører Anne Rygh Pedersen og ansvarlig redaktør Sigmund Kydland for Tønsbergs Blad.

Men de nominerte er det innbyggerne i regionen som bestemmer hvem som blir. Og selv om prisen nå heter Tønsbergprisen, betyr ikke det nødvendigvis at bedriftene som nomineres må høre til i Tønsberg kommune.

– Dette er en super anledning til å vise fram variasjonene i næringslivet. Kjenner du til bedrifter som har bidratt positivt til regionen vår så nominer i vei - vi har ikke satt noen geografisk begrensning, sier ordfører Pedersen.

Det er en åpen nominasjon, og alle kan nominere en bedrift eller virksomhet som de syns har gjort en positiv jobb for næringslivet her i Tønsberg og regionen vår.

Fristen er 22.oktober. Nominasjoner sendes inn til skjemaet som vises når du trykker på denne linken.

Mange ufortalte historier

Redaktør Kydland sier at det er mange gode historier der ute om lokale bedrifter som ennå ikke er fortalt.

– Vi gleder oss til å fortelle dem. Dette blir flott både for oss som lokalavis og for leserne våre, sier Kydland.

Prisen deles ut i desember i år, og vil fra 2022 deles ut på våren. Virksomhetsleder Hjørnevik oppfordrer alle innbyggere i regionen vår til å stemme.

– Det skjer så mye spennende i kommunen, og det er mange som gjør en fantastisk innsats med å bidra til verdiskapning og omdømmebygging i området. Vi håper at så mange som mulig nominerer bedriftene man mener fortjener Tønsbergprisen 2021, sier Hjørnevik.

STEM VED Å TRYKKE HER.

Tidligere vinnere av Næringslivsprisen:

  • 2020: Klesbutikken Seven i Tønsberg sentrum.
  • 2019: Spredningsfirmaet Kjell Foss AS i Revetal.
  • 2018: Matbutikken Meny Revetal.
  • 2017: Utleiefirmaet Edh på Sem.
  • 2016: Bibbis Frisør med avdeling i Tønsberg sentrum, på Nøtterøy og Tolvsrød.

Kommentarer til denne saken