Tønsberg Næringsforening, Tønsberglivet og Tønsbergs Blad skal i år igjen dele ut næringslivets pris til en bedrift i Tønsberg-regionen – det vil si en bedrift fra enten Tønsberg, Færder eller Re kommune.

– Poenget med prisen er å synliggjøre det gode næringslivet som er i regionen vår, har Charlotte Svendsen i Tønsberglivet tidligere uttalt til Tønsbergs Blad.

Første året gikk Bibbis Frisør til topps, og året etter var det utleiefirmaet EDH som stakk av med seieren etter en avstemming på tb.no hvor det kom inn hele 20.000 stemmer. I fjor var det Martin Gran og Meny Revetal som kunne slippe jubelen løs etter å ha fått over halvparten av stemmene .

Næringslivets pris

Tønsberg Næringsforening, Tønsberglivet og Tønsbergs Blad skal igjen dele ut Næringslivets pris til en bedrift i Tønsberg-regionen – det vil si en bedrift fra enten Tønsberg, Færder eller Re kommuner.

Poenget med prisen er å synliggjøre det gode næringslivet i regionen vår.

Vinneren avlsøres på Næringsforeningens julebord 5. desember.

Du kan frem til 1. desember stemme på bedriften du mener fortjener utmerkelsen.

Vinneren avsløres i desember

Nå er nominasjonsprosessen over, og fem finalister står nå igjen. Du kan være med å avgjøre hvilken bedrift som får prisen under Næringsforeningens julebord 5. desember. Avstemningen varer frem til 1. desember.

Færd

Kommunikasjonsbyåret Færd så dagens lys i 2017, da Paal Bjønness og kompanjongene bestemte seg for å starte et nytt byrå i Tønsberg. Nå er de tolv ansatte, og selskapet gjør svært god butikk – med mange lokale, nasjonale og internasjonale kunder på kundelisten.

Folksom

Eiendomsutviklingsselskapet Folksom er en ledende stedsutvikler i Oslofjordregionen, og har hovedkontor i Tønsberg. Administrerende direktør Pål Egeland. brenner for stedsutvikling, er ekte Tønsberg-patriot og ønsker å skape gode prosjekter i byen han er så glad i. Selskapet har eksistert siden 1992, den gangen etablert med navnet Tunsberghus AS. I dag er Folksom arbeidsplass for elleve personer, og selskapet omsetter for 260 millioner kroner.

Drop-in legene

Cecilie Nilsen syntes jobben som fastleget var preget av stress og liten tid til pasientene. I 2018 startet hun opp Drop-in legene. Her tilbyr hun pasienter utradisjonelle åpningstider og god tid. Du kan selv velge om du ønsker legekonsultasjon via chat/videochat eller om du vil møte opp fysisk.

Kjell Foss

Selskapet som ble etablert i 1966 er et heleid familiedrevet selskap i Re, der flere generasjoner jobber side om side. I dag er det Kristoffer Foss, barnbarn av grunnlegger Kjell Foss, som styrer skuta. Selskapet har de siste fem årene hatt en vekst på godt og vel 60 prosent, er arbeidsplass for et tresifret antall mennesker og har en omsetning på 128,5 millioner kroner.

Auksjonen.no

Auksjonen.no er nominert for andre året på rad. De er i stadig vekst og har nå 47 ansatte som holder til på det gamle Brio-bygget på Sem. Kai Møller er daglig leder i selskapet. Auksjonen.no har sitt utspring fra Motorcompaniet, og ble et eget selskap i 2011. Auksjonen.no har som mål om å skape og sikre verdier, og har hovedfokus på biler, båter, maskiner og annet utstyr. I fjor hadde selskapet en omsetning på 136 millioner kroner.