Nå skal det avgjøres hvem som får Næringslivsprisen – stem her!

I fjor stakk Kristoffer Foss, og resten av gjengen i sprengningsfirmaet Kjell Foss, av med næringslivsprisen. Lørdag åpner årets avstemning.

DEL

I fjor stakk Kristoffer Foss, og resten av gjengen i sprengningsfirmaet Kjell Foss, av med næringslivsprisen. Nå er avstemningen åpnet for årets konkurranse.

Stemmeskjemaet ligger nederst i denne saken!

Juryen har plukket ut fem bedrifter som kjemper om prisen, som deles ut for femte år på rad.

Kriteriene for å vinne Næringslivsprisen 2020, er at bedriften skal ha håndtert koronapandemien økonomisk godt, at bedriften skal skape arbeidsplasser, bidra positivt til Tønsberg-regionenes omdømme og at den ivaretar samfunnsansvaret sitt.

I årets finaleheat er det bedriftene Alt installasjon i Våle, Ecoonline i Tønsberg, Meny Tolvsrød, klesbutikken Seven i sentrum og Plexon som kjemper om å klatre til topps på seierspallen.

■ Pål Jacobsen som driver Meny Tolvsrød, en bedrift med 130 ansatte, var raskt ute med å åpne dagligvarebutikken tidligere for folk som av en eller annen grunn ønsket å unngå menneskemengder da kortonapandemien brøt ut i vår.

Ecoonline, bedriften som har firedoblet omsetningen og antall ansatte på fem år, har som hovedoppgave, ved hjelp av programvare å gjøre håndtering av kjemikalier trygt og brukervennlig.

■Færder-firmaet Plexon spesialiserte seg på å lage skjermer av pleksiglass som blant annet separerer kunder og ansatte fra hverandre i butikkassene.

■ Elektrofirmaet Alt installasjon, som har lært opp over 60 lærlinger, har som jobbfilosofi å «bygge relasjoner og å se kundene».

■ Klesbutikken Seven i Torvgården, kjørte ut varer til kundene da koronapandemien brøt ut.

Det er Tønsberg næringsforening, Tønsberglivet og Tønsbergs Blad som står bak utdelingen, som vil forgå torsdag 10. desember.

Her stemmer du:

(skroll nedover for alle fem alternativene)

Næringslivsprisen 2020

Næringslivsprisen 2020 setter fokus på bedrifter som fremmer Tønsberg-regionen. Juryen har valgt ut fem bedrifter som den mener synliggjør mangfoldet av bedriftene vi har i regionen vår. Prisen er et samarbeid mellom Tønsberg næringsforening, Tønsberglivet og Tønsbergs Blad.

Årets kriterier er:

■ Har håndtert pandemien godt økonomisk, har fornøyde ansatte og spennende fremtidsutsikt

■ Skaper arbeidsplasser

■ Samfunnsansvar

■ Bidrar til Tønsberg-regionens omdømme

Dette er bedriftene juryen har plukket ut: Alt Installasjon AS, Ecoonline, Meny Tolvsrød, Plexon og Seven.

Den digitale avstemningen åpner lørdag 14. november på tb.no.

Prisen deles ut torsdag 10. desember.

LES MER OM FINALEKANDIDATENE HER:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken