Vestviken24-appen er lansert: – Nå vil vi gjøre det enda enklere å følge med

SISTE NYTT: Nå skal det bli enklere for våre lesere å få siste nytt fra Vestviken24. En ny applikasjon er lansert for mobil og nettbrett. Her får man alle næringslivssakene i Vestfold samlet på en plattform. Leder i Vestviken24, Lena Malnes, er godt fornøyd med lanseringen av appen. – Alt leserne må gjøre er å laste ned appen, sier Malnes.

SISTE NYTT: Nå skal det bli enklere for våre lesere å få siste nytt fra Vestviken24. En ny applikasjon er lansert for mobil og nettbrett. Her får man alle næringslivssakene i Vestfold samlet på en plattform. Leder i Vestviken24, Lena Malnes, er godt fornøyd med lanseringen av appen. – Alt leserne må gjøre er å laste ned appen, sier Malnes. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det skal bli enda enklere å få med seg siste nytt fra Vestviken24.no ved bruk av den nye appen.

DEL

Vestviken24.no gir deg daglige nyheter og reportasjer om næringsliv og arbeidsliv i Vestfold. I tillegg til nett- og mobilutgaver lager Vestviken24 sider på papir i samarbeidende lokalaviser. Næringslivsmagasiner på papir utkommer også flere ganger i året.

Den siste nyheten nå er at du kan få nyheter fra Vestviken24 direkte på din mobil eller nettbrett, via en applikasjon som er tilgjengelig både for Android og iOS. I tillegg får du enklere tilgang til siste nytt og det vil, ved en senere anledning, bli mulig å motta varsel om de sakene vi ønsker at du får med deg.

– Jeg vet at vi har mange trofaste lesere som liker å holde seg oppdatert på hva som skjer i næringslivet i hele Vestfold. Det er vi veldig glade for. Nå vil vi gjøre det enda enklere å følge med, ved hjelp av denne appen, sier leder i Vestviken24, Lena Malnes.

LES OGSÅ: Familiebedriften har investert 23 millioner i nytt anlegg: – Vi er en av de få i bransjen som tør å gjøre det

Alle sakene samlet

Vestviken24.no utgis av Tønsbergs Blad AS i samarbeid med Sandefjords Blad, Østlands-Posten (Larvik), Gjengangeren (Horten) og Jarlsberg Avis (Holmestrand). Så hvis du vil få med deg hva som rører seg i næringslivet i Vestfold, bør du laste ned appen på din mobil.

– Du får det samme innholdet som på nettsiden: Alt fra de kjappe pressemeldingene om resultater og nyansettelser til bedriftspresentasjoner, gründerhistorier, konkurser, suksesser og arbeidsliv. Vi vet at de fleste går inn på sakene våre via Vestfold-avisene, men i denne appen får du alle sakene samlet, sier Malnes.

Du kan laste ned applikasjonen ved å søke på Vestviken24 på AppStore eller Google Play.

LES OGSÅ: Vil du ha jobb i fremtiden? Da er det én ting du må lære deg

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken