Koreansk selskap kom til Tønsberg for å se på VR-løsninger

VIKTIG KUNDE: Koshipa er en av de største kundene i Korea. Her demonstrerer Kåre Vegar Sund VR i Trainors VR-studio.

VIKTIG KUNDE: Koshipa er en av de største kundene i Korea. Her demonstrerer Kåre Vegar Sund VR i Trainors VR-studio. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter å ha deltatt på konferansen Nor-shipping i Oslo, reiste delegasjonen på 18 representanter fra Koshipa og Dino Lab i Sør-Korea til Tønsberg, for å ta Trainors digitale løsninger nærmere i ettersyn.

DEL

Koshipa er en interesseorganisasjon som samordner og tilbyr opplæring og systemer for de store verftene i Korea: Hyundai, Samsung og DSME (Daewo). Dino lab er deres samarbeidspartner, og sammen hadde de tatt med seg 13 studenter fra ulike koreanske universitet på Norgesbesøk.

– Koshipa er en av våre største kunder i Korea. Fra vårt kontor i Busan leverer vi opplæring og sertifisering av personell i henhold til IECEx CoPC. At de ønsker å besøke Trainors hovedkontor for å se på e-læring, digitale løsninger og det nyeste innen VR-opplæring, ser vi på som en tillitserklæring, sier administrerende direktør Einar Thorén i Trainor AS.

(Saken fortsetter under bildet.)

STOR DELEGASJON: Stian Martinsen (daglig leder), Kåre Vegar Sund (teamleder e-læring), Einar Thoren (Administrerende direktør) og Lars Bratli (teamleder digital) tok i mot delegasjonen fra Koshipa, Dino Lab og ulike koreanske universitet fredag 7. juni.

STOR DELEGASJON: Stian Martinsen (daglig leder), Kåre Vegar Sund (teamleder e-læring), Einar Thoren (Administrerende direktør) og Lars Bratli (teamleder digital) tok i mot delegasjonen fra Koshipa, Dino Lab og ulike koreanske universitet fredag 7. juni. Foto:

Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over. Hovedkontoret ligger i Tønsberg.

– Trainor er i startgropen for å tilby moderne e-læring i det koreanske markedet. Å ha kjennskap og tillit hos selskaper som Koshipa er en styrke for denne satsingen. De koreanske selskapene ivrer etter å ta dette i bruk, og vi gleder oss til å levere, sier Thorén.

LES OGSÅ: Lanserer en helt ny løsning: – Fiske er for alle
LES OGSÅ: Ny app skal gjøre det lettere for restaurant og utelivsbransjen i Vestfold
LES OGSÅ: Stolte over å være først i verden med en slik godkjent nødradio

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken