To dager etter at det ble kjent at Cosmetic Group, som er selskapet bak kjedene Loco og VITA, hadde levert inn en konkursbegjæring har det kommet nye eier på banen.

LES OGSÅ: Connie (30) overtok Vita-butikken for tre uker siden: – Bittelitt skuffet, for å si det sånn

Kjøpt varelager og rettigheter

Bobestyrer Tom Hugo Ottesen bekreftet tirsdags kveld til Dagens Næringsliv (DN) at det er Jotunfjell Partners som nå er det nye eierne.

Selskapet er et restruktureringsselskap som blant annet i fjor sommer kjøpte det da konkursrammede Enklere Liv. I tillegg eier selskapet blant annet Gullfunn Group, Elite Foto og Rygge sivile lufthavn.

Ifølge Ottesen har selskapet kjøpt varelager og rettigheter til varemerket.

Avvikler Loco

I en pressemelding som kom onsdag morgen skriver Jotunfjell Partners at de ønsker å videreføre så mange VITA- butikker som mulig, men det er allerede klart at noen av de mange VITA-butikkene må stenge. Planen er også videreføre de beste VITA EXCLUSIVE- butikkene, men disse vil da bli skilt ut i et eget selskap og drives videre under er nytt navn.

Videre i pressemeldingen skriver de at Loco-kjeden skal avvikles, og at de 24 butikkene rundt om i landet vil stenge så snart varene er solgt og lagrene er tømt.

Konkurssalget i Loco-butikkene vil starte umiddelbart.

LES OGSÅ: Musikkjeden 4Sound reddet fra konkurs, men butikken i Tønsberg forblir stengt: – Vi velger å drive de større butikkene videre