Caïssa legger ned populær nettbutikk – til tross for godt salg

LEGGER NED: Caïssa Gjølberg i Sjalala.no har bestemt seg for å legge ned nettbutikken der hun blant annet har solgt bæretøy.

LEGGER NED: Caïssa Gjølberg i Sjalala.no har bestemt seg for å legge ned nettbutikken der hun blant annet har solgt bæretøy. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nettbutikken Sjalala.no har startet avviklingssalg til tross for godt salg.

DEL

Nettbutikken som har spesialisert seg på salg av bæresjal legges ned. Nå selges varelageret ut til nedsatt pris.

Innehaver Caïssa Gjølberg fra Vear oppdaget bæresjal da hun selv fikk barn for noen år siden. Det førte til oppstart av nettbutikken som hun har drevet fra garasjen hjemme.

– Jeg måtte ta en realitetsorientering, sier hun på spørsmålet om hvorfor butikken legges ned og legger til:

– Krevende

– Det er krevende å drive alene. Det er en fulltidsjobb å drive egen bedrift. Får jeg en henvendelse fra en kunde, må man svare selv om klokka er 23.30 på kvelden. Dessuten savnet jeg noen å si hei til når jeg hentet meg kaffe. Driver man alene slik som meg, er det en jobb man har nærmest døgnet rundt., sier hun.

Når butikken er avviklet, vil Gjølberg fremdeles ha mye drive med i tillegg til å ha tre barn.

– Da jeg begynte å jobbe på en barnevernsinstitusjon og på et sykehjem, oppdaget jeg hvor fint det er å ha kolleger. Man trenger input og noen å diskutere med. Driver man for seg selv må man ta alle beslutninger selv. Man har ingen å diskutere med, sier hun.

Student

Omsorgsyrket ga Gjølberg mersmak:

– Jeg bråbestemte meg for å utdanne meg til sykepleier. Nå er jeg deltidsstudent i Porsgrunn for å bli sykepleier. Tiden med egen nettbutikk har vært svært lærerik. Jeg vil takke alle som har hjulpet meg. Mannen min har vært flink til å hente i barnehagen og lage middag. Dessuten har jeg satt stor pris på alle hyggelige tilbakemeldinger fra kundene mine, sier hun.

LES OGSÅ:  Da Caïssa (31) kom på å starte denne litt spesielle butikken, hadde hun aldri trodd det skulle ta sånn av (+)

Selger til det er tomt

Etter at hun la ut melding på Facebook sent tirsdags kveld, har hun fått flere henvendelser.

– Jeg fikk et tilbud om å selge alt til én oppkjøper, men jeg tror jeg kommer til å selge varene på vanlig måte, men til redusert pris. Jeg har som mål at alt skal være solgt ut før året er omme, sier hun.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken