Nå kan barn bruke Vipps

Nå skal barn under 15 år også kunne bruke Vipps.

Nå skal barn under 15 år også kunne bruke Vipps. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hvis foreldrene godkjenner det.

DEL

− Vi har jobbet lenge med å lage en versjon som passer barn. Nå får foreldre en enklere måte å sende penger til barna sine på. Dette er noe av det vi har fått aller flest henvendelser om helt fra Vipps ble lansert, og vi vet at det er mange foreldre som har ventet lenge på dette, sier Elisabeth Barrie.

Hun er ansvarlig for produktutvikling i Vipps.

LES OGSÅ: Vipps, så var det ny rekord!

Tjenesten for de under 15 år er en forenklet versjon av, med foreldrestyrt tilgang. Det betyr at det er foreldrene som må godkjenne i sin app at barna kan sette i gang med vippsingen.

Oppsettet gjøres i fellesskap, og mamma eller pappa har muligheten til å selv bestemme om og når barna får lov til å be om, motta eller sende penger.

Første versjon kommer først med vennebetaling, akkurat som Vipps gjorde da pengeoverføringstjenesten ble lansert for over tre år siden.

LES OGSÅ: Nå skal barna vippse

En av de viktigste tilbakemeldingene er at foreldrene ønsker at barna skal ha mulighet til å betale for pølse på fotballcup og vaffel på loppemarkedet.

PS! Det er ikke mulig for barn å chatte med hverandre inne i appen. Det er heller ikke mulig for de over 15 år å sende meldinger til brukere som er under 15 år.

(ANB)

Artikkeltags