Gå til sidens hovedinnhold

Sparebank 1 Buskerud Vestfold lanserer ny digital boligsalgstjeneste

Artikkelen er over 1 år gammel

Med den nye digitale tjenesten Lettsolgt skal kunder selv holde visning. Resten står eiendomsmegleren for, til fastpris.

– Dette er et kundebehov som har vokst frem for noen få – og vi svarer på dette. Noen eiere har mindre behov for personlig rådgivning, og noen objekter skiller seg ut ved at de ikke behøver så mye forarbeid og salgsarbeid. Lettsolgt er en tjeneste som fyller dette behovet. Vi vet at det å ha med en megler i hele salgsprosessen likevel er viktig og kjennes trygt for folk. 
Vi ser frem til å ønske nye og kjente kunder velkommen til å teste denne tjenesten, sier daglig leder i EiendomsMegler 1 BV, Ola Amundsen, i en pressemelding. 

Mandag 13. mai lanserte Sparebank 1 Buskerud Vestfold sin nye tjeneste Lettsolgt. Tilbudet gjelder i første omgang leiligheter og skal være et suppliment til den tradisjonelle boligsalgsprosessen.

Tjenesten innebærer at kunden selv holder visning, med hjelp fra eiendomsmegler via mail og telefon. Eiendomsmegleren gjennomfører budrunde og annet praktisk på tradisjonelt vis. Fastprisen vil være 49.000 kroner, opplyser banken i pressemeldingen.

LES OGSÅ (+): Dnb Eiendom med ny garanti: – Selger vi ikke boligen din, betaler du ingenting 

– Gjør hverdagen enklere

Administrerende direktør i SpareBank 1 BV, Rune Fjeldstad, forteller at tjenesten er i tråd med deres satsning på innovasjon og forretningsutvikling.

– Det er viktig for oss å tilby smarte tjenester digitalt som gjør hverdagen enklere for kundene våre lokalt, og eiendom er et viktig satsningsområde. Vi har stor tro på at vi med dette tilbudet vil dekke et markedsbehov, sier Fjeldstad.

Den nye boligsalgstenesten skal testes ut i Drammen først.

Kommentarer til denne saken