Norlandia kjøper Rubicon bedriftshelsetjeneste i Vestfold

Artikkelen er over 1 år gammel

Mandag kunngjorde Norlandia at de kjøper Rubicon bedriftshelsetjeneste AS i Vestfold. 

DEL

Rubicon BHT leverer tjenester innen blant annet arbeidsmedisin, fysisk arbeidsmiljø og psykososialt/organisatorisk arbeidsmiljø.

Selskapet har både en stressklinikk og en arbeidsmedisinsk poliklinikk. Rubicon BHT arrangerer HMS-kurs for ledere og vernetjeneste og kurs innen en rekke arbeidsmiljøområder. Selskapet omsetter for litt over sju millioner kroner og har en økende kundeportefølje over hele østlandsområdet. Rubicon BHT har i dag sju ansatte, står det i en pressemelding.

LES OGSÅ: Osebergklinikken flytter og bytter navn: – Vi gjør en stor investering

Gründer og daglig leder, bedriftslege Jan Dørum, fortsetter i denne rollen. Alle ansatte er med videre under nytt eierskap.

Rubicon BHT vil flytte fra sine kontorer i Tønsberg og bli samlokalisert med Norlandia Medisinske Klinikk i Kjelleparken i Tønsberg. Det sentralt beliggende kontoret i Horten vil bli opprettholdt. Selskapet vil fortsatt ha navnet Rubicon BHT, står det videre i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Kommunene kan ikke lenger velge ideelle helseaktører

Norlandia Care er en del av NHC Group. Norlandia Care drifter pasienthotell, sykehjem, hjemmetjenester og medisinsk klinikk. 
NHC Group er til stede i Norge, Sverige, Finland, Nederland, Tyskland og Polen.

Artikkeltags