Hun skal fortelle oss om universitetet

FORSKNINGSFORMIDLING: – Jeg gleder meg til å tiltre stillingen og ser frem til å bidra med min kunnskap om blant annet forskningsformidling og intern kommunikasjon, sier Reidun Mangrud, som nylig ble ansatt som kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Sørøst-Norge.

FORSKNINGSFORMIDLING: – Jeg gleder meg til å tiltre stillingen og ser frem til å bidra med min kunnskap om blant annet forskningsformidling og intern kommunikasjon, sier Reidun Mangrud, som nylig ble ansatt som kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Sørøst-Norge. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den nye kommunikasjonsdirektøren ved Universitetet i Sørøst-Norge kan sakene sine.

DEL

1. mai begynner Reidun Mangrud (51) i jobben som ny kommunikasjonsdirektør på universitetet. Mangrud har i dag tittelen kommunikasjonssjef hos Fylkesmannen i Vestfold og Telemark.

Den 51 år gamle Nøtterøy-kvinnen har hatt den jobben siden 2011. Før det var hun kommunikasjonsdirektør i Direktoratet for naturforvaltning.

– Jeg gleder meg til å tiltre stillingen og ser fram til å bidra med min kunnskap om blant annet forskningsformidling og intern kommunikasjon, sier Reidun Mangrud, som etter planen tiltrer stillingen og blir en del av ledergruppa ved USN 1. mai 2019, sier Mangrud ifølge en pressemelding fra Universitetet i Sørøst-Norge.

LES OGSÅ: Birgitte (39) blir kommunalsjef i Tønsberg

Akademia

Der heter det videre at hun også har arbeidserfaring fra akademia og har høstet erfaringer med forskningsformidling gjennom arbeid ved medisinsk fakultet ved NTNU og ved Rikshospitalet.

(Saken fortsetter under faktaboksen)

Universitetet i Sørøst-Norge

  • 18.000 studenter
  • 1500 ansatte
  • 65 bachelorutdanninger
  • 55 masterutdanninger
  • 55 masterutdanninger
  • 8 campus: Bø, Drammen, Kongsberg, Notodden, Porsgrunn, Rauland, Ringerike og Vestfold

Kilde: Universitetet i Sørøst-Norge

– Vi er svært fornøyde med å få inn en kapasitet som Reidun: Med hennes brede kommunikasjonsfaglige bakgrunn og solide erfaringer, har vi gode forutsetninger for å videreutvikle og styrke universitetets interne og eksterne kommunikasjonsarbeid i årene framover, sier rektor Petter Aasen.

LES OGSÅ: Disse har fått toppjobbene i det nye fylket

LES OGSÅ: Fotballkampen i gymsalen endte i slåsskamp – så kom den ene studenten tilbake. Da grep han en kniv.

Artikkeltags