Mette lanserer ny næringslivspodkast: – Vi kommer tett på gjestene

KLAR MED PODKAST: Mette Kolderup Rosenvinge, leder av Horten næringsforum.

KLAR MED PODKAST: Mette Kolderup Rosenvinge, leder av Horten næringsforum. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Med ny podkast vil Horten Næringsforum nå ut til resten av fylket.

DEL

I podkasten blir det intervjuer med mennesker med en eller annen form for tilknytning til Hortens næringsliv, mennesker som har gjort det OK og er et relativt kjent navn i sitt miljø.

– Nå har vi lenge holdt på med #HortenLove og bygd opp entusiasme og stolthet i og for Horten, så vi ønsker å ta dette videre ut i hele fylket med denne podkasten, sier daglig leder Mette Rosenvinge Kolderup i Horten Næringsforum.

LES OGSÅ: Mette er den nye sjefen for Hortens næringsliv: – Horten har den gode miksen

Tett på

Hun mener at selv om navnene har tilknytning til Horten, bør det være interessant for folk også utenfor byen.

– Det vil handle om gründerskap og det å skape en positiv kultur, og podkastene tror vi vil være til inspirasjon. Og vi kommer tett på gjestene i podkasten, sier Kolderup, som legger til at mange av intervjuobjektene er kjente navn også utenfor Horten.

NRK-kjendis først ut

Fredag 25. januar legges den første podkasten ut på nettsiden til Horten Næringsforum, og først ut er NRK-profilen Espen Aas. Han vokste opp på Nykirke, og er nå programleder i Dagsnytt 18. Mange husker nok også Aas som korrespondent i Storbritannia.

Deretter vil det legges ut nye episoder hver fredag.

LES OGSÅ: – I min aller første jobb sendte sjefen sakspapirer til alle unntatt meg. Så spurte han på møtet: Hva synes du da, Loni?

– Foreløpig har vi fire podkaster klare og ytterligere to navn på blokka. Så nå prøver vi oss fram og ser an responsen, sier Kolderup.

Podkasten produseres i samarbeid med Day4 AS, og hver episode er i utgangspunktet 30–40 minutter lange.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken