Annonsørinnhold

Hva er dette?

Annonsørinnhold – Hva er dette?


Artikler merket med «annonsørinnhold» er kommersielt innhold, markedsføring og/eller reklame.


Dette betyr at artikkelen er skrevet på vegne av eller i samarbeid med en kommersiell aktør. Artikler av denne typen produseres av kommersielle skribenter, og innholdet har ingen tilknytning til avisens redaksjonelle innhold.


Alt kommersielt innhold i våre aviser skal være tydelig merket, slik at det er enkelt for deg som leser å forstå at dette er reklame eller markedsføring, og vi vil til enhver anledning følge gjeldende regelverk og retningslinjer på dette området.


Det er viktig at våre aviser kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter til våre kunder og annonsører, men vi vil ikke gjøre dette på bekostning av avisens troverdighet. Dersom du opplever at merkingen er utydelig eller har andre tilbakemeldinger til oss, vil vi gjerne høre fra deg.


Datapolicy

Personvernerklæring / Informasjonskapsler


Flash photography, Smile, Face, Head, Eye, Plant, Gesture

Spriter opp arbeidsdagen: Daglig leder ved Bohus Larvik, Ida Fuhre Helseth og interiørkonsulent Hege Solli hjelper deg med å få «den riktige følelsen» på kontoret.

– Det lønner seg å velge Bohus

Har du et grått og kjedelig kontor som gir lite inspirasjon til arbeidsdagen? Bohus Larvik tar jobben og spriter opp lokalene. – Jeg blir glad når jeg kommer inn på kontoret hver dag, sier daglig leder i Hatlo Eiendom AS.

– Når jeg kommer på kontoret så senker roen seg, sier en av de ansatte som jobber på Borgejordet 80 i Larvik.

I flotte lokaler, med blå- og grønntoner som gjengangere, lokale bilder av naturelementer og planter på hvert et bord forstår vi godt hva hun mener.

–Hele kontorlandskapet er gjennomført i samme stil, og dette er det Bohus Larvik som har gjort.

– Vi har drevet med interiørstyling for bedrifter og kontorer i flere år, men det er ikke så mange som vet om det, sier daglig leder ved Bohus Larvik, Ida Fuhre Helseth.

Har alt til kontoret

Kontorene i Borgejordet 80 var sterile og grå, slik som mange andre kontorer er. Dette ville eier av Borgejordet 80 og daglig leder i Hatlo Eiendom AS, Lars Hatlo, gjøre noe med.

– Det eneste kriteriet vi hadde var å få inn litt mer farger, og at det skulle fungere som et kontor, sier han. Og slik gikk det da til.

Hege tok med seg papir og penn, tok en runde på kontoret, noterte ned og dro tilbake til Bohus.

– Det ikke så mange vet er at vi har alt som trengs på et kontor, sier hun og legger til:

– I butikken har vi ikke kontormøbler på utstilling, men vi har ekstremt mange kontorleverandører og kantineleverandører, så ta kontakt så viser vi deg utvalget. 

Alt fra forskjellige kontorstoler, hev og senk-pulter, ergonomiske stoler, mappesystemer, kantinemøbler og hyllesystem - alt som trengs for en god arbeidsdag får du hos Bohus Larvik.

– Når vi innreder kontorer så må vi tenke på alt fra planløsning og møblering til lys, lyd og farger, sier Hege og legger til:

– Ja, vi må tenke på alt, for interiøret og følelsen man får når man kommer inn på kontoret skal skape kreativitet og inspirere til å starte arbeidsdagen. Ved å velge Bohus Larvik til å innrede kontoret vil du også få gode rabatter på hele kjøpet.

– Så det lønner seg å velge Bohus, ler Hege.

Tenker på alt

På Borgejordet 80 ble flere små kontorer, kantina og små møterom innredet.

– Kantinen skulle være fleksibel, sier Hege og peker på en stor skillevegg midt i rommet.

Ved å åpne opp denne veggen fungerer kantina som et større møterom.

Bord og stoler kan omrokkeres og settes sammen i grupper eller en stor hestesko, og stolene kan stables oppå hverandre for å ta mindre plass.

– I tillegg er stolene i kunstskinn lette å holde rene, og møblene er vedlikeholdsfrie. Fargene er dempet slik at man skal kunne roe seg ned når man spiser, sier hun.

Deler av Larvik er også tatt med inn i hele bygget gjennom bilder av blant annet Bøkeskogen og Mølen. Bildene er det eier av bygget og hobbyfotograf Lars som har tatt.

– På denne måten føles det nært og kjent, sier Hege.

Vision care, Forehead, Smile, Glasses, Beard, Sleeve

Arbeidsglede: Eier av Borgejordet 80 og daglig leder i Hatlo Eiendom AS, Lars Hatlo, synes at kontoret hans er hjemmekoselig og finner roen på kontoret.

Lars og kollegene på Borgejordet 80 er strålende fornøyde med resultatet på kontorene. De er alle enige i at det er både hyggelig og behagelig å komme på jobb.

– Når jeg kommer inn på kontoret nå så blir jeg glad, sier Lars og trer inn på et stort kontor med grønne vegger. 

Kontorpulten hans er plassert i den ene enden av kontoret, i den andre enden er det satt fire Halvor Bakke stoler rundt et bord. 

– Jeg delte opp rommet i to soner, en arbeidssone og en sosial sone, sier Hege. 

I tillegg er det satt inn grønne planter, og det er naturlig nok Lars sine egne bilder som pryder veggene. 

– Resultatet er veldig bra. Alt matcher med hverandre og stolene er veldig gode og passer godt inn i kontormiljøet, avslutter Lars og lener seg tilbake i den nye Halvor Bakke stolen sin.

Bohus Larvik:

  • Startet opp i 1881 og er en familiebedrift
  • Ida Fuhre Helseth er generasjon nummer fem og tok over etter morfaren som var med å etablere Bohus-kjeden i 1975
  • Adresse: Løkka 6, 3271 Larvik
  • Åpningstider: 10-19 , 10-16
  • Telefon: 33134970

Annonsørinnhold | Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen av innholdet i denne saken.