Annonsørinnhold

Hva er dette?

Annonsørinnhold – Hva er dette?


Artikler merket med «annonsørinnhold» er kommersielt innhold, markedsføring og/eller reklame.


Dette betyr at artikkelen er skrevet på vegne av eller i samarbeid med en kommersiell aktør. Artikler av denne typen produseres av kommersielle skribenter, og innholdet har ingen tilknytning til avisens redaksjonelle innhold.


Alt kommersielt innhold i våre aviser skal være tydelig merket, slik at det er enkelt for deg som leser å forstå at dette er reklame eller markedsføring, og vi vil til enhver anledning følge gjeldende regelverk og retningslinjer på dette området.


Det er viktig at våre aviser kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter til våre kunder og annonsører, men vi vil ikke gjøre dette på bekostning av avisens troverdighet. Dersom du opplever at merkingen er utydelig eller har andre tilbakemeldinger til oss, vil vi gjerne høre fra deg.


Datapolicy

Personvernerklæring / Informasjonskapsler


Erfaring: Svein Kirkhaug og Erik Melsom har mange års erfaring innen solskjerming og jobber alltid for at kundene skal bli fornøyde.

Hortens-gutta Svein og Erik har montert solskjerming i en årrekke:

– Mye har skjedd i løpet av årene

Sammen har Svein og Erik 60 års erfaring i bransjen og makkerne gyver løs på alle oppgaver, store og små, med godt mot. – Alt bare funker med de gutta, skryter en av samarbeidspartnerne.

– Ved for dårlige værforhold, jobber vi heller innendørs, sier Svein Kirkhaug. Sammen med sin kollega Erik Melsom, står de for hortensfirmaet Josol interiør. 

De har spesialkompetanse på solskjerming – både innvendig og utvendig – og i dag har de fått i oppdrag å sette opp screens på en balkong i Tønsberg. 

– Hvis ikke blir det jo 50 varmegrader her inne på sommeren, så da må vi sette opp screens som er det mest populære nå om dagen, sier Erik. 

Lange stålbjelker skal bæres opp til tredje etasje. Med Svein foran og Erik bak manøvrerer de den lange bjelken opp trappene som om de ikke har gjort noe annet. Og det er ikke langt fra sannheten. Svein har nærmere 60 års erfaring fra bransjen, og Erik har 20 år. 

– Mye har skjedd i løpet av årene, småhumrer Svein mens han forbereder den ene sideskinnen som skal holde hele screensystemet oppe. 

Svein ble født med solskjerming i blodet. Faren hans jobbet i solskjermings-bransjen, og Svein lagde sin første persienne da han bare var 12 år gammel. Med årene har solskjermings-trendene forandret seg, og få har nok vært med på utviklingen like tett som Svein.

– Før var det innvendige persienner og rullegardiner som gjaldt, plissègardiner har overtatt mye av dette i dag, men vi ser helt klart en trend ved at rullegardiner er på vei tilbake. Vi solgte også mye vindusmarkiser før, men nå selger vi kanskje bare ti i året. Nå er det screens som gjelder. Den tar 85 prosent av solvarmen og tåler all verdens vær, sier Svein.

«Hoffleverandører» på Color Line

Det lille firmaet fra Horten har opp gjennom årene opparbeidet seg en solid kundemasse – alt fra privatkunder og bedrifter til større prosjekter som å skjerme for sol på store ferger.

– Vi startet med å sette opp solskjerming for Bastø Fosen, og da driftssjefen som jobbet der byttet jobb til Color Line, så startet våre oppdrag på de båtene. Så til fredag skal vi på Kielferga og sette opp solskjerming for dem, sier Svein som legger til:

– Jeg vet ikke hvor mange ganger vi har vært i Kiel, jeg.

– Ja, vi er «hoffleverandører» på Color Line, ler Erik.

De to erfarne makkerne gjør alt som må gjøres i et firma: De besøker kunder, selger, måler opp og monterer. 

– Slik får vi full kontroll på å opprettholde kvaliteten, sier Erik. 

For det er nettopp det de er best på – kvalitet og service.

– Vi har mye erfaring og vi er nøyaktige. Siden vi gjør alle arbeidsoppgavene fra salg til ferdigstillelse selv, blir det en trygghet for kunden, sier Erik som legger til at de er opptatt av at det de gjør skal se bra ut og fungere optimalt, i tillegg til at de retter seg etter kundens ønsker.

– Vi har alltid hatt en meget god dialog med kundene.

Artige prosjekter og gode samarbeidspartnere

Også leverandørene har gutta i Josol en god dialog med, og når vi snakker med eierne i to av dem, lyser de opp.

– Ja, de er faste kunder av hele vårt sortiment og har vært det helt fra starten for 40 år siden, sier Trond Hammersten i Omega Industrier AS.

Han er daglig leder og eier for firmaet som produserer solskjerming for utvendig bruk. Han forteller at Josol er en viktig kunde på grunn av den lange erfaringen de har, de er serviceinnstilte og gode representanter for bransjen.

– De er stabile og gode samarbeidspartnere. Spesielt Svein er løsningsorientert og kreativ, så vi har hatt noen spennende jobber sammen for å tilfredsstille kunden, sier Trond. 

Også daglig leder i Vema interiør AS, Stian Vedal er enig i dette. De produserer solskjerming for innvendig bruk.

– De kommer opp med noen artige prosjekter, blant annet når de skal på Color Line-skipene. Da liker de å komme opp med en del spesialløsninger, ler Stian og legger til:

– Alt bare funker med de gutta, de er smarte og oppegående folk som setter seg inn i ting.

Hyggelig på jobb

–Josol Solskjerming er en videreføring av et 40 år gammelt firma, like lenge som Erik og Svein har kjent hverandre, men de har «bare» jobbet sammen i 20 av dem.

– Det er bare oss to, og vi har et mål om å ha det hyggelig på jobben hver dag. Det greier vi stort sett, sier Erik og titter bort på Svein som smiler lurt.

– Ja, vi kjefter litt noen ganger, men så er det over igjen, legger Svein til.

Èn av tre screens er satt opp på balkongen og hele arbeidsdagen går med på kun den ene balkongen. 

Arne Herman Pedersen har tatt turen opp for å se. Han bor i første etasje og har selv fått solskjerming montert av Josol. 

– De er hyggelige og serviceminded, og de var raske med å levere også, sier han før han legger til:

– Jeg kan virkelig anbefale dem.

Josol Interiør:

  • 60 års erfaring innen solskjerming for private, bedrifter, kommuner og Color Line.
  • Består av Svein Kirkhaug og Erik Melsom. Begge drar ut på befaring, selger, måler og monterer.
  • Tar oppdrag i Horten og omegn
  • Adresse: Ollebakken 19, 3181 Horten
  • Kontakt: Svein Kirkhaug: [email protected], Mobil 401 35 100 
  • Kontakt: Erik Melsom: [email protected], Mobil: 401 35 200
  • Nettside: www.josol.no

Annonsørinnhold | Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen av innholdet i denne saken.