Annonsørinnhold

Hva er dette?

Annonsørinnhold – Hva er dette?


Artikler merket med «annonsørinnhold» er kommersielt innhold, markedsføring og/eller reklame.


Dette betyr at artikkelen er skrevet på vegne av eller i samarbeid med en kommersiell aktør. Artikler av denne typen produseres av kommersielle skribenter, og innholdet har ingen tilknytning til avisens redaksjonelle innhold.


Alt kommersielt innhold i våre aviser skal være tydelig merket, slik at det er enkelt for deg som leser å forstå at dette er reklame eller markedsføring, og vi vil til enhver anledning følge gjeldende regelverk og retningslinjer på dette området.


Det er viktig at våre aviser kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter til våre kunder og annonsører, men vi vil ikke gjøre dette på bekostning av avisens troverdighet. Dersom du opplever at merkingen er utydelig eller har andre tilbakemeldinger til oss, vil vi gjerne høre fra deg.


Datapolicy

Personvernerklæring / Informasjonskapsler


Smile, Product, Gesture

God service: Skousen Sandefjord og Tønsberg leverer kundeservice til den store gullmedaljen. Erlend Korneliussen og Leif-Erik Johannessen tar deg imot med et smil og, om ønskelig, en god kopp kaffe.

– Vi er rådgivere - ikke ekspeditører

Hos Skousen får du den hjelpen du trenger - og litt mer.

Inne på Skousen i Sandefjord ringer telefonen i ett kjør. Butikksjef Erlend Korneliussen og hans makker Leif-Erik Johannessen står med hver sin kaffekopp og smiler tross et høyt tempo med mange henvendelser fra ivrige kunder.

– Telefonen begynner å ringe to sekunder etter at vi har åpnet, ler Erlend. 

Vi er best på kunnskap og vi gir råd til kunden slik at de får det riktige produktet

Erlend Korneliussen, Butikksjef

Sammen med eier Kjell Roger Skauen åpnet de tre Skousen Tønsberg i oktober 2015, før Skauen overtok Skousen Sandefjord i oktober 2020. Siden har de alle hatt en vanvittig bratt læringskurve og lært seg nesten alt som kan læres om hvitevarer, støvsugere og kjøkkenutstyr, og opparbeidet seg masse kompetanse i bransjen. 

– Vi er best på kunnskap og vi gir råd til kunden slik at de får det riktige produktet, sier Erlend og legger til:

– For eksempel stiller vi spørsmål som hva slags mat de lager hvis de skal ha en ny komfyr, eller hvor mange folk som bor i huset for å vite hvor stor vaskemaskinen må være. Dette er ofte ting som kundene ikke tenker på selv, og kanskje har de sett seg blinde på utvalget på nett.

Kjell Roger sitter ved siden av og nikker og legger til:

– Vi er rådgivere, ikke ekspeditører.

Automotive design, Sleeve

Rådgivere: Erlend og Leif-Erik gir deg god veiledning og har jobbet sammen nesten hver dag siden Skousen Tønsberg ble åpnet i 2015.

Service på det ytterste

Skousen-kjeden ble opprettet av den danske forretningsmannen Preben Skousen i 1957. I dag er det rundt 70 butikker i Danmark og 19 i Norge.

Kjell Roger Skauen eier og driver to av Norges-butikkene; Sandefjord og Tønsberg. Til sammen er de ni ansatte som alle kan mye om litt. Butikkene er kjent for sin gode og personlige service og alle de ni ansatte yter sitt ytterste til enhver tid.

– Jeg og Leif-Erik leverte komfyr til en kunde på vei til julebordet vårt, blant annet. Vi stilte opp i dress på døra til kunden, ler Erlend.

– Vi har også levert kjøleskap til en kunde klokka 20.30 onsdag kveld før skjærtorsdag fordi kjøleskapet hans røyk, sier Kjell Roger.

Og slike eksempler er det mange av.  Kjell Roger har blant annet kjøpt en egen liten pick-up som han bruker til å levere «hastevarer» til kunder, eller som kunden selv kan låne.

– Da setter kunden igjen sin egen bil som «pant» mens de låner min bil, sier Kjell Roger.

Riktig og viktig: Kjell Roger Skauen er opptatt av å sortere avfall riktig. Ødelagte og gamle hvitevarer og el-avfall blir låst inne i containere for å unngå blant annet tyveri.

Det er naturlig å hjelpe så langt vi kan med å sponse eller selge billig til organisasjoner i lokalsamfunnet

Kjell Roger Skauen, Eier

Gir tilbake til lokalsamfunnet

I og med at Skousen har lokale eierskap i butikkene, står Kjell Roger fritt til å sponse det han vil. Hans hjerte brenner for å gi tilbake til lokalsamfunnet og for at barn og unge skal ha en plass å gå til. Men spesielt idrett ligger hans hjerte nær.

– Det er naturlig å hjelpe så langt vi kan med å sponse eller selge billig til organisasjoner i lokalsamfunnet, sier han og legger til:

– I en jungel av reklame og markedsføring i dagens samfunn, er det å knytte relasjoner som skaper «goodwill» viktig.

Han sponser blant annet forskjellige fotballag i Sandefjord, Flint håndball og fotball i Tønsberg, Hvalfangerskuta i Sandefjord og nå sist fikk rehabiliteringsorganisasjonen Veien Ut i Sandefjord hvitevarer av Skousen.

– Vi er veldig takknemlige for denne gaven og vi satte stor pris på det. Siden vi er en ideell stiftelse og ikke har så mye å rutte med, var det fint å slippe å bruke penger på dette, sier administrasjonsleder i Veien Ut, Camilla Schøyen.

Kjell Roger er i tillegg til stolt sponsor av Flint håndball, speaker på flere av kampene til håndballaget. Han er også godt kjent med hver enkelt spiller på laget og går sjeldent glipp av en kamp.

– Jeg er nok litt over middels interessert i håndball, avslutter han. 

Vision care, Forehead, Smile, Glasses, Eyewear

Alltid beredt: Kjell Roger Skauen er alltid klar for å hjelpe kundene og til å ta i et tak på jobben.

Font

Skousen:

  • Skousen er en faghandel for hvitevarer. Vi kan mye om litt, og løser hvitevarebehov for både privat- og bedriftskunder.
  • Mer enn gjennomsnittlig opptatt av hvitevarer siden Preben Skousen startet første butikk i Danmark 1957. I Norge åpnet de første butikkene i mars 2015.
  • Skousen Tønsberg: Kilengaten 16, Kilen, telefon 33290390 / e-post: [email protected]
  • Skousen Sandefjord: Nygårdsveien 86, Pindsle, telefon 33291144 / e-post: [email protected]

Annonsørinnhold | Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen av innholdet i denne saken.