Annonsørinnhold

Hva er dette?

Annonsørinnhold – Hva er dette?


Artikler merket med «annonsørinnhold» er kommersielt innhold, markedsføring og/eller reklame.


Dette betyr at artikkelen er skrevet på vegne av eller i samarbeid med en kommersiell aktør. Artikler av denne typen produseres av kommersielle skribenter, og innholdet har ingen tilknytning til avisens redaksjonelle innhold.


Alt kommersielt innhold i våre aviser skal være tydelig merket, slik at det er enkelt for deg som leser å forstå at dette er reklame eller markedsføring, og vi vil til enhver anledning følge gjeldende regelverk og retningslinjer på dette området.


Det er viktig at våre aviser kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter til våre kunder og annonsører, men vi vil ikke gjøre dette på bekostning av avisens troverdighet. Dersom du opplever at merkingen er utydelig eller har andre tilbakemeldinger til oss, vil vi gjerne høre fra deg.


Datapolicy

Personvernerklæring / Informasjonskapsler


Reis for kun 12 kroner med Flex 30/30

Produktene Flex 15/30 og Flex 30/30 passer utmerket for deg som ikke tar bussen hver dag, som for eksempel om du har hjemmekontor.

Vestfold og Telemark fylkeskommune går stadig nye veier for å tilpasse seg de mange reisende i regionen, og de siste produktene til kollektivkundene er produktene Flex 15/30 og Flex 30/30. 

– Det er mange som fortsatt har en fleksibel arbeidshverdag hvor man gjerne veksler mellom det å jobbe hjemmefra og det å jobbe på kontoret. I tillegg har man en stor gruppe mennesker som jobber deltid, sier Christel Reinertsen. 

Hun jobber i team Marked og utvikling i seksjon kollektiv og mobilitet hos Vestfold og Telemark fylkeskommune. 

Til sammen utgjør disse en stor gruppe mennesker som ikke har behov for å reise hver dag.

Vi tilpasser oss markedet

– Det er mange som har etterspurt fleksible billettprodukter og vi var tidlig ute med å lansere Flex 30/30 i 2021, før vi tok steget videre og lanserte Flex 15/30 på sensommeren 2022, sier Reinertsen. 

– Det er mange som synes at det er vanskelig å velge mellom periodebilletter og enkeltbilletter, så derfor ble Flex-produktene lansert, sier hun.

Flex 30/30

Flex 30/30 fyller du opp på reisekortet ditt. Da får du 30 reiser tilgjengelig som du må benytte innen 30 dager. Hvert «klipp» gjelder i én time fra påstigningen på første buss.

Flex 30/30 koster 370 kroner. Dette betyr at du kun betaler cirka 12 kroner per reise.

Sammenlignet med en vanlig 30-dagers periodebillett for en voksen til 500 kroner, sparer du 130 kroner ved å kjøpe Flex 30/30.

– Rimeligere enn dette kan du ikke reise, med mindre du kjøper periodekort og reiser ofte, sier Reinertsen.

Det er mange som etterspør en større fleksibilitet i billettprodukter. Og det må vi ta på alvor.

Christel Reinertsen

Flex 15/30

Flex 15/30 er det nyeste tilskuddet og er også et billettprodukt du fyller opp på reisekortet ditt.

Du får 15 reiser tilgjengelig som må benyttes innen 30 dager. Hvert «klipp» gjelder i én time fra påstigningen på første buss.

Flex 15/30 koster 225 kroner. Dette betyr at du kun betaler 15 kroner per reise.

Enkelt å kjøpe

Flex 15/30 og Flex 30/30 kan fylles opp i nettbutikken på vkt.no om du allerede har et reisekort. 

Det kan også kjøpes på vårt kundesenter på Tønsberg rutebilstasjon og på salgskontorene (Narvesen Sande torg, Narvesen Lilletorget i Horten, Narvesen Sandefjord stasjon) og på bussene. Om du ikke allerede har et Reisekort kan du kjøpe det samme sted. Flex produktene kan du dessverre ikke kjøpe i appen VKT Mobilbillett. 

– Vi jobber med å utvikle en helt ny app for kollektivreisende i Vestfold og Telemark, og derfor bruker vi ikke tid og ressurser på å videreutvikle den som vi har i dag, sier Reinertsen.

Et godt alternativ

Flex 15/30 og Flex 30/30 er rimelig og et svært godt alternativ for dem som reiser en del, men ikke hver dag, og som ønsker å ha fleksibilitet til å komme seg fra A til B når det måtte passe dem. 

– Å reise for 15 kroner er en overkommelig pris for de aller fleste og man kan spare mye på å reise kollektivt med disse produktene fremfor å kjøre bil, avslutter Christel.

Annonsørinnhold | Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen av innholdet i denne saken.