– Jeg er så utrolig stolt og glad for at Hamacareise nå kan bære tittelen, Norges beste reiseblogg! Dette gir meg veldig god motivasjon til å fortsette bloggingen og dele enda flere reisehistorier fremover, sier Hof-jenta.

Ingeborg Lindseth er over seg av begeistring over kåringen.

– Dette vil hjelpe til med å bli lagt merke til. Det er fint om flere får vite mer om reisebloggere. Vi har mindre fokus på oss selv og mer på reise, forteller hun begeistret.

Her kan du sjekke ut bloggen til Ingeborg

Les også: Vi vil oppleve stadig mer

Juryens begrunnelse

Kommentaren fra juryen som er publisert i Travelmarket og lyder som følger:

«Hamacareise scorer toppkarakter både på innholdet, som er personlig, nyttig og inspirerende (med blant annet personlige videoer), og det flotte visuelle uttrykket. I tillegg er siden enkel å navigere rundt på. Man får virkelig lyst til å reise og liker spesielt «Guide til backpacking», som man finner under kategorien «Praktiske reisetips». Hvis man melder seg på nyhetsbrevet får man også en god og nyttig reiseplanlegger.

Hamacareise er en reiseblogg med et personlig reiseunivers og utrolig mye godt innhold. Her finner man gode reisetips til både før reisen og mens man er på tur, og artikler som inspirerer til å reise. Bloggeren Ingeborg har også en kategori med reisefotografering, og dette gir bloggen en ekstra dimensjon.

Les også: Det alternative Kensington

Givende

Ingeborg har holdt bloggen gående endel år, og hun forteller at motivasjonen til å skrive går litt i bølgedaler. Men for det meste er det veldig givende siden hun får mange hyggelige mailer og kommentarer fra andre reiseglade.

– Jeg vant en pris i 2013 for beste fotoblogg innen reisesjangeren. Det var Supersaver som hadde en egen kåring det året, men det er enda mer stas å bli kåret til Norges beste reiseblogg, forteller Ingeborg.

Hun har også fått føle de harde tidene som media er inne i.

– Å jobbe som frilansfotograf er vanskelig i dag. Men jeg ser at en del journalister nå går over til blogging på grunn av endringene i media og nedskjæringene i avisene. Jeg håper det vil bidra til å gi nisjeblogger en høyere status, og en måte å gjøre reisebloggingen til et levebrød.

– Jeg har vært med på å danne et nettverk for profesjonelle reisebloggere i Norden, og nå er det litt over 20 medlemmer, forteller hun.

Hof-jenta har ikke lagt noen planer for den aller nærmeste tiden.

Det blir noen småturer, men til sommeren skal jeg og kjæresten bo og reise i Sør-Amerika fram til jul. Vi reiser fra Rio i Brasil og vestover til Paraguay og inn I Bolivia. Derfra videre til Peru, Ecuador og vi avslutter i Columbia, forteller hun, og legger til at hun tidligere har reist i Mellom-Amerika.

LES FLERE SAKER PÅ VESTVIKEN24.NO