Leier du ut boligen din via Finn.no eller Airbnb? Da kan dette være godt å ha ...

SUKSESS MED HOTELLØSNING: Nå kan Oscar Hellenes tilby forsikring til kundene sine, takket være et samarbeid med Sparebank1.

SUKSESS MED HOTELLØSNING: Nå kan Oscar Hellenes tilby forsikring til kundene sine, takket være et samarbeid med Sparebank1. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Vi jobbet med det i nesten ett år for å få det på plass.

DEL

Det er alltid en viss risiko for at leietakere ikke oppfører seg helt som man har tenkt. Men med døgnforsikring sørger man for at skader og tyverier ikke ruinerer lommeboka om uhellet skulle være ute.

Sparebank1 er de eneste som tilbyr forsikringen, og den unge gründeren Oscar Hellenes fra Larvik har vært med på utviklingen.

– Vi jobbet med det i nesten ett år for å få det på plass. Vi fant ut at det var utrolig viktig å ha en forsikring. Airbnb har en garanti, men ingen ordentlig forsikring, sier Oscar Hellenes, daglig leder i Lotel.

– Airbnb er trygt og de fleste oppfører seg veldig pent, men folk vil gjerne være på den sikre siden og føle seg ekstra trygge. Mange har spurt om vi kan ordne det selv, men vi måtte finne noen profesjonelle og har startet et samarbeid med Sparebank1.

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

Etterspurt

Selskapet hans driver med boligdeling. Om man leier ut boligen via Airbnb, tilbyr Lotel alt det som kommer i tillegg til selve utleien, som for eksempel markedsføring, vask og utdeling av nøkler. På den måten slipper man selv å styre med ting både før og etter utleieperioden.

Den nye forsikringen kan man bestille fra dag til dag, slik at man ikke er bundet opp til forsikringen de dagene man ikke leier ut til andre.

– Dette har vært etterspurt og selger egentlig litt seg selv. Vi lanserte det for noen uker siden, og nesten alle kundene har valgt å ha forsikring. Nå er vi også i kontakt med forsikringsselskaper i Danmark som ønsker å inngå en lignende avtale med oss, sier Hellenes.

Over 1000 kunder

Han var med på å starte Lotel for et drøyt år siden. Nå har de allerede sikret seg over 900 kunder, har fem ansatte og vil i år omsette for rundt 2,5 millioner kroner.

Hellenes har tro på at den gode utviklingen fortsetter også i 2017.

– Framtida ser lys ut. Vi har veldig mye spennende ting på trappene som ikke er offentlig enda, så vi kommer med noen spennende nyheter, sier han.

Les også: Tilbyr privat «Lotel»

Artikkeltags