Tidligere Blink Hus-sjef skal lede offensiv nykommer

PÅ OFFENSIVEN: Huskjeden Archihus vil satse offensivt, lover BoligPartner. Jan Hoff (t.h.), fra Tønsberg, blir kjededirektør. Odd Brekke blir kvalitetssjef.

PÅ OFFENSIVEN: Huskjeden Archihus vil satse offensivt, lover BoligPartner. Jan Hoff (t.h.), fra Tønsberg, blir kjededirektør. Odd Brekke blir kvalitetssjef. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Tønsberg-mannen Jan Hoff skal lede BoligPartner-konsernets satsing på huskjeden Archihus.

DEL

BoligPartner Konsern har ansatt Jan Hoff og Odd Brekke som henholdsvis kjededirektør og kvalitetssjef/kjedekoordinator for Archihus.

Skal bli nasjonal

Jan Hoff fra Tønsberg har tidligere vært kjededirektør for konkurrenten Blink Hus, mens Odd Brekke kommer fra stillingen som kvalitetssjef/kjedekoordinator hos samme kjede. Sammen med Tore Gulliksen vil disse utgjøre trekløveret som skal lede Archihus' offensive satsing fremover.

LES OGSÅ: Ny nasjonal huskjede satser i Vestfold

Archihus er en huskjede som formelt ble etablert i 2016. Hittil har kjeden knyttet til seg forhandlere på strategisk viktige lokasjoner, og når Jan Hoff og Odd Brekke er på plass intensiveres satsingen.

Ambisjonen er at Archihus i løpet av de nærmeste årene skal være en nasjonal huskjede med 30 forhandlere. Kjeden satser på både eneboliger, småhus og leiligheter - alt pakket inn i moderne drakt og design. 

- Vi er meget tilfreds  med at Jan Hoff og Odd Brekke skal være med og lede den neoffensive satsingen. Begge er kjente navn i bransjen og de besitter enorm kompetanse innen både boligbygging og kjededrift. Archihus er en ny kjede med et stort potensiale, og med Jan, Odd og Tore Gulliksen ved roret, så har vi det vi trenger for å utvikle kjeden optimalt sier Rune Deglum, direktør for kjedeutvikling i BoligPartner Konsern.

Var pensjonist, ble fristet

Jan Hoff har siden 80-tallet hatt en rekke ledende stillinger innen boligbransjen, sist som kjededirektør for Blink Hus. Her hadde han totalansvar for kjeden med spesielt fokus på kjedeutvikling og innovasjon. Han er utdannet ingeniør og økonom, og har bred erfaring innen en rekke områder og fagfelt tilknyttet småhusproduksjon.

LES OGSÅ: Henning og Håkon starter ny boligkjede

Hoff ga seg i jobben som kjededirektør i Blink Hus tidligere i vår for å bli førtidspensjonist, men ble altså fristet tilbake til boligbransjen av muligheten og ambisjonene til Archihus.

- Da BoligPartner-konsernet og Archihus kom på banen, tok det ikke lang tid for meg å si ja. BoligPartner-konsernet er robust, har enorm kompetanse og tydelige ambisjoner. Å få muligheten til å lede en av kjedene de satser på er meget spennende, og jeg ser frem til å komme i gang, sier Jan Hoff i en pressemelding. 

Artikkeltags