Entreprenør bytter navn og skal vokse videre

I VEKST: Daglig leder Britt Røed Lohne sammen med tømrer Martin Elmer.

I VEKST: Daglig leder Britt Røed Lohne sammen med tømrer Martin Elmer. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Wegger & Kvalsvik endrer navn til WK Entreprenør AS. Navneskiftet er en del av en omfattende plan for videre vekst.

DEL

- Vi endrer det ytre, men jobber samtidig med en prosess for å bli enda bedre på ledelse i alle ledd, og gjennom dette utvikle våre medarbeidere, sier daglig leder Britt Røed Lohne i en pressemelding fra entreprenørselskapet, som har sin base i Tønsberg.

Entreprenør-sjefen er opptatt av kunnskapene og ferdighetene de ansatte besitter.

- Hvordan dette skaper verdier hos våre kunder er ett av flere konkurranse fortrinn vi vil utvikle, sier Britt Røed Lohne.

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

WK Entreprenør har 60 års historie i byggebransjen. De siste årene har selskapet vokst kraftig.  Selskapet har avdelingskontor også i Oslo, og dekker området fra Stor-Oslo til Larvik.

I 2014 hadde entreprenøren rekordomsetning på 422 millioner kroner. Resultatet før skatt var på 44,8 millioner. Omsetningen er nesten doblet på fem år. Egenkapitalen i selskapet er på 50 millioner kroner.

- Våre ambisjoner for fremtiden er enda større enn dette, sier Britt Røed Lohne. Hun understreker samtidig at byggebransjen er i en rivende utvikling både markedsmessig og teknologisk.

LES OGSÅ: Hard konkurranse i byggebransjen: — Du må selv oppsøke markedet

Navneskiftet i ett av Vestfolds største entreprenørselskaper medfører ingen endringer verken eiermessig eller organisatorisk.

Den største eieren i WK Entreprenør er Jørn Wegger, som kontrollerer 53 prosent av aksjene gjennom sitt heleide selskaper Mema AS. De øvrige 47 prosent av aksjene eies av Sach AS, igjen eid av Geir Mathisen Wegger.

Firmaet startet som en murermesterbedrift i 1954.

Artikkeltags