Slik svarer konkurrentene på Remas «Æ»

PRISKRIG. Coop Extra innfører nå 11 prosent rabatt på frukt og grønt.

PRISKRIG. Coop Extra innfører nå 11 prosent rabatt på frukt og grønt. Foto:

Av

Coops billigvarekjede Extra svarer Rema på direkten. De innfører nå en rabatt på 11 prosent på frukt og grønt fra og med i dag.

DEL

Som en del av Remas Æ-satsing, melder Rema 1000 at de innfører en rabatt på 10 prosent på frukt og grønt, samt 10 prosent rabatt på de ti varene kunden kjøper mest av.

– Vi har lovet å være billigst og det skal vi være. Vi innfører dermed 11 prosent rabatt på lavpriskjedene Extra og Obs for alle som bruker appen vår. Det gjelder fra i dag, sier kommunikasjonsdirektør Bjørn Takle Friis i Coop til Nettavisen.

LES OGSÅ: Fikk fyken fra gigantprosjekt: Kjempeoverskudd ble stort underskudd (+)

-Pinlig

Rabatten på 10 prosent på frukt og grønt for Remas fordelskunder er på sin side et motsvar til rabatten på opp til 9,5 prosent på frukt og grønt som Kiwi Pluss-kunder får.

Friis omtaler Remas Æ-satsing som «bare pinlig». 

– Med tanke på til hvor høyt de har gått ut er dette et mageplask. Coop har drevet med dette i 150 år gjennom medlemsprogrammet vårt, sier Friis.

LES OGSÅ: Firma byttet navn for å dysse ned konkurs (+)

– Ikke bekymret

Han viser til at Coop-medlemme allerede får 20 prosent rabatt på de varene man handler mest og i medlemsprogrammet tilbyr de dessuten gratisprodukter hver måned.

Friis bedyrer at han ikke er bekymret for priskrigen i dagligvaremarkedet.

– Coop gjør det bra for tiden og vi har en eventyrlig vekst. En del av veksten skyldes av vi er tøffe på pris og det vil vi fortsette å være, sier Friis.

LES OGSÅ: - Dette er en gavepakke for folk flest (+)

Artikkeltags