Skagerak sikret seg storkontrakt

Nevion.

Nevion. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Etter et halvt års arbeid vant Skagerak Consulting sin største rekrutteringskontrakt noensinne.

DEL

Denne uken ble det klart at Skagerak Consulting har sikret seg storkontrakt med Norges største arbeidsgiver, Helse Sør-Øst.

Flere nasjonale rekrutteringsselskap har vært med i konkurransen om å vinne kontrakten - og nå senker Erik Aasmundtveit, daglig leder i Skagerak Consulting, endelig skuldrene.

– Dette er den største rekrutteringskontrakten vi har fått, sier han.

LES OGSÅ: – Dagens selvstendige medarbeidere krever en ny type ledere

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

Høye krav

Bestående av elleve helseforetak er Helse Sør-Øst landets største arbeidsgiver, hva gjelder antall ansatte.

Konkurransen om å bli valgt til å rekruttere til topplederstillinger, og leder- og spesialiststillinger gjennomføres hert fjerde år, og i følge Aasmundtveit stilles det høye krav til leverandørene.

– Lederstillingene i helseforetakene er blant de mest kompliserte og utfordrene. Rekruttering av dyktige ledere her er avgjørende viktig for at helsetilbudet til pasientene skal bli godt, sier han.

LES OGSÅ: – Fokuser på fordelene ved å være godt voksen arbeidssøker

LES OGSÅ: Øker både omsetning og stab

God erfaring med helsesektoren

Helse Sør-Øst dekker ti fylker i Norge, inkludert Vestfold. Foretaksgruppen har tilsammen 77.000 medarbeidere på landsbasis.

– Dette er spennende størrelsesmessig sett, men også fordi at det blir morsomme arbeidsoppgaver for oss, sier Aasmundtveit, og legger til at Skagerak Consulting har i lengre tid samarbeidet tett med helsesektoren.

– Vi har gjennom flere år rekruttert ledere og spesialister til foretakene og har god erfaring med å finne dyktige personer, sier han.

LES OGSÅ: – Det kreves en ny type ledere

Artikkeltags