Wedel IT, holder til i Oslo, og har seks ansatte. I fjor omsatte selskapet for nesten 15 millioner kroner. Driftsresultatet ble ca. 600.000 kroner.

Vokser i 2017

– Inneværende år har vi landet flere store prosjekter og kunder. Dette gir en positiv utvikling i forhold til 2016. Vi forventer et resultat rundt 1,5 millioner kroner for 2017, forteller Daniel Wedel til vestviken24.no.

Det stilles tøffe krav for å bli sertifisert som Citrix-spesialist. Og det er altså bare to andre norske firmaer som har oppnådd spesialistsertifisering innenfor alle de fire spesialistområdene Citrix opererer med: virtualisering, mobilitet, datasenternettverk og nettverk for applikasjoner og mobilitetssikkerhet.

 

– Vi bruker mye ressurser på å holde de ansatte oppdatert innenfor sitt fagfelt. Samtlige ansatte dro til Orlando på Citrix Synergy i mai for å få med oss siste nytt. Dette er det største Citrix-seminaret som arrangeres, forteller Daniel Wedel.

– I tillegg er to av de ansatte sertifiserte kursinstruktører på alle Citrix produkter, noe som gjør at samtlige ansatte fortløpende blir kurset/sertifisert på siste tilgjengelige teknologi.

Privat og offentlig sektor

Flere av de ansatte er dessuten ettertraktede foredragsholdere og har holdt sesjoner i både inn- og utland, sier den utflyttede sandefjordingen.

Selv om han har flyttet på seg, kan han glede seg over at Wedel IT er inne hos flere store og mellomstore selskaper, både i privat og offentlig sektor, i Vestfold.

– Alle våre ansatte er seniorkonsulenter, og vi får nye oppdrag basert på gode referanser og tilbakemeldinger. Eksisterende kunder som anbefaler oss videre til sine kontakter, er våre beste selgere, sier Daniel Wedel til vestviken24.no.