Disse bensinstasjonene blir nye

Slik blir de nye YX 7-Eleven-stasjonene seende ut. Den nye bensinstasjonskjeden starter opp i 2019.

Slik blir de nye YX 7-Eleven-stasjonene seende ut. Den nye bensinstasjonskjeden starter opp i 2019. Foto:

Av og
Artikkelen er over 3 år gammel

7-Eleven bryter samarbeidet med bensingiganten Shell. I 2019 får tre bensinstasjoner i Vestfold ny drakt.

DEL

Reitangruppen, som eier 7-Eleven, kunngjorde nyheten sist uke. I en melding opplyser de at de bryter samarbeidet med Shell og etablerer sin egen bensinstasjonskjede fra 2019. Kjeden får navnet YX 7-Eleven.

YX er allerede en del av Uno-X Gruppen, som igjen eies av Reitangruppen.

Det betyr at dagens Shell 7-Eleven-stasjoner, som ble konvertert fra YX til Shell 7-Eleven i 2008, inngår i den nye bensinstasjonskjeden fra 2019. På landsbasis er det snakk om 87 bensinstasjoner.

Tre lokale inn i den nye kjeden

I Vestfold er det per dags dato snakk om tre stasjoner som vil få nytt navn og ny drakt, forteller regionsjef i Shell/7-Eleven, Kenneth Olsen.

Stasjonene det gjelder er Park og Tempokrysset i Sandefjord og Storgaten i Tønsberg.

I tillegg er det tre rene YX-stasjoner fordelt rundt om i Vestfold, men det skal ikke være noen automatikk i at disse også blir omfattet av den nye bensinstasjonskjeden.

Nybygg

Administrerende direktør i YX, Thor Kristian Korsvold, tror samarbeidet vil gjøre bensinstasjonskjeden sterkere. Dette kan igjen føre til flere stasjoner og ansatte.

– Vi har stor tro på at vi kan vokse videre sammen med 7-Eleven med både spennende konsepter for våre kunder og ved rekruttering og nybygg, sier Korsvold.

Artikkeltags