Gå til sidens hovedinnhold

To nye direktører ansatt i Skagerak Energi

Artikkelen er over 3 år gammel

Øivind Askvik (42) blir ny konserndirektør og adm. direktør i Skagerak Nett AS, og Øystein Disch Olsrød (45) blir konserndirektør for økonomi og finans i Skagerak-konsernet.

Askvik er bosatt i Sandefjord, mens Olsrød er bosatt i Tønsberg. Begge får arbeidssted på Skageraks hovedkontor i Porsgrunn.

Skagerak Energi AS ble etablert i 2001, og er et resultat av fusjonen mellom Skiensfjordens kommunale kraftselskap AS (SKK) og Vestfold Kraft AS (VK).

Det Vestfold- og Grenland-baserte energiselskapet består av datterselskapene Skagerak Nett, Skagerak Kraft, Skagerak Varme og Skagerak Naturgass. Samlet omsetning er på rundt 2,6-2,7 milliarder kroner.

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

Lang erfaring

Øivind Askvik kommer fra stilling som global serviceleder for Power Grid Automation i ABB.

42-åringen er utdannet i Forsvaret, og har i tillegg en masterutdanning i økonomisk styring og ledelse, skriver Skagerak Energi i en pressemelding.

Øystein Disch Olsrød kommer fra stillingen som økonomidirektør i Reno Norden ASA.

Han har tidligere vært finansdirektør i Green Reefers ASA og Tide ASA. 45-åringen er utdannet autorisert revisor.

LES OGSÅ: Dyr strøm og grønne verdier: Nå tror de næringslivet vil ha solcelleanlegg

– Fornøyd

- Jeg er svært fornøyd med å få styrket lederteamet med to nye, kompetente personer sier konsernsjef Knut Barland.

Konsernledelsen i Skagerak Energi består nå, foruten Barland, Askvik og Olsrød, av konserndirektør kraft, Geir Kulås, konserndirektør for organisasjon Barbro Malmgren, konserndirektør for kommunikasjon og myndighetskontakt Kristan Norheim, og konserndirektør for konsernutvikling Rune Laurantsen.

 

Kommentarer til denne saken