Gå til sidens hovedinnhold

Han blir ny daglig leder i HG-Gruppen

Artikkelen er over 4 år gammel

Tidligere Sparebank1-sjef Harald Gaupen skal utvikle HG-Gruppen i Larvik videre.

Larvik-mannen er ansatt som ny daglig leder i selskapet, som omfatter HG-Regnskap AS og HG Datapartner AS.

55-åringen er kanskje mest kjent som tidligere toppleder i Sparebank1 BV, men han har også bakgrunn som direktør og styreleder i mediebransjen både i Vestfold og Telemark.

Han har også lang fartstid som statsautorisert revisor. De to siste årene har Larvik-mannen vært partner i Bedriftsrådgiverne AS.

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

Redningsmann

Gaupen har også fartstid som styreleder i Larvik Håndball, og han gikk inn som redningsmann og midlertidig daglig leder da ett av verdens beste håndballag på kvinnesiden lå nede med økonomisk brukket rygg.

Styreleder i HG-Gruppen, Harald Grønn, ser fram til å samarbeide med Gaupen og har tillit til at han med sin erfaring kan bidra til å utvikle HG-Gruppen fremover på en positiv måte sammen med resten av organisasjonen.

Det fremgår av en pressemelding fra selskapet.

LES OGSÅ: Etterlyser regionalt fond: – Ville skapt nye arbeidsplasser

Regnskap, rådgivning og IT

Selv sier Gaupen at han gleder seg til å videreføre det gode arbeidet som er nedlagt i HG-Gruppen, sammen med de 13 medarbeiderne i systemet.

– Å ta vare på våre kunder og etablere nye kunderelasjoner til glede for begge parter er et overordnet mål for oss alle, sier 55-åringen.

HG-gruppen ble etablert i 1999, da HG-Datapartner AS ble skilt ut som eget selskap etter å ha vært en del av HG-Regnskap AS siden 1984.

HG-Regnskap AS ble etablert i 1984. Det autoriserte regnskapsbyrået har 7 ansatte og et omfattende spekter av tjenester innen regnskap, lønn og bedriftsrådgivning.

HG-Datapartner AS har 6 ansatte og har spesialisert seg på økonomi- og administrasjonssystemer for bedriftskunder.

LES OGSÅ: Gikk på dagen – fikk 7,2 millioner i sluttpakke

Kommentarer til denne saken