Gå til sidens hovedinnhold

Ny lokal konsernsjef i 150-millionersbedrift

Artikkelen er over 4 år gammel

Espen Virik Ranvik rykker opp i GSGroup AS og blir konsernsjef.

41-åringen fra Sandefjord har vært konstituert i rollen siden mai, og har tidligere vært daglig leder (COO) i samme bedrift.

Ranvik er utdannet siviløkonom og har bakgrunn fra Deloitte, Capgemini og ISS Facility Service, i sistnevnte fra konsernledelsen.

– Vi har menneskene, produktene og eiere som støtter oss for en fremtidig offensiv vekst. Nå er det bare opp til oss selv, og vi gleder oss til å ta selskapet videre inn i en svært spennende framtid, sier Ranvik i en pressemelding.

Sandefjord-bedriften GSGroup leverer produktene Smartday og Handyman – ordresystemer for håndverkere og servicebedrifter – i tillegg til blant annet flåtesystemer og elektroniske kjørebøker.

Selskapet har vokst kraftig de siste årene, omsatte for nesten 150 millioner kroner i 2015 og kjøpte opp den finske konkurrenten PPCT Finland Oy tidligere i år. Nå har de virksomhet i ti land med 150 ansatte, med Europa som sitt dekningsområde.

Les også: Kjøper finsk konkurrent

– Espen har de rette lederegenskapene og det som skal til for å løfte selskapet videre. Espen vil sammen med de ansatte videreutvikle selskapet med basis i den solide plattformen GSGroup i dag står på, sier styreleder Fritz Rieber.

Kommentarer til denne saken