Gå til sidens hovedinnhold

Ryanair kansellerer enda flere flighter fra Torp

Artikkelen er over 3 år gammel

– Vi forventer ikke flere kanselleringer nå. Det sa markedssjef Tine Kleive Mathisen da det onsdag ble kjent at Ryanairs nye rute Torp – Hamburg ble utsatt i fem måneder.

Dagen etter fikk hun melding om ytterligere kanselleringer av Torp-avganger fra Ryanair.

Bare en gang pr. uke

– Torsdag fikk jeg muntlig beskjed om at rutene til Tenerife, Gran Canaria og Wroclaw vil gå fra Torp en gang i uken, i stedet for to ganger i uken, i vinter. Dette gjelder perioden fra ca. 1. november og ut mars, forteller Tine Kleive Mathisen.

Vestviken24.no er kjent med at det allerede er gitt beskjed om  kanselleringene til de som har booket tur med de flightene som innstilles.

LES OGSÅ: Ny rute fra Torp plutselig utsatt i fem måneder

– Jeg booket for en drøy uke siden tur til Tenerife 14. januar – fikk bekreftelse og betalte. For  to dagen siden fikk jeg en mail – flighten er kansellert, forteller en mann fra Tønsberg.

– Kan vi nå være sikre på at det ikke blir kanselleringer av enda flere ruter?

– Ja, det føler jeg meg sikker på, sier Tine Kleive Mathisen og legger til at årsaken til kanselleringene er at Ryanair har valgt å sette 25 av totalt 350 fly på bakken gjennom vinteren.

Beskjed i god tid

– Hva tenker du om at dette skjer?

– Det er selvsagt kjedelig for dem som berøres. Fordelen er at de får beskjed i så god tid at de fleste forhåpentligvis rekker å endre sine planer.

LES OGSÅ: Ryanair kansellerer om lag 2.000 flyginger de neste seks ukene

Det var verre for dem som var i London tidligere i september og da fikk beskjed om at flighten deres hjem til Torp var kansellert, sier Tine Kleive Mathisen.

– Og totalt sett vil vi fortsatt ha flere avganger med Ryanair fra Torp denne vinteren enn vi har hatt på lenge, sier markedssjefen.

Kommentarer til denne saken