Gå til sidens hovedinnhold

Leverer høykvalitets video til Høyre og Karpe Diem

Artikkelen er over 3 år gammel

For noen år siden flyttet de virksomheten fra Tønsberg til Oslo. I dag har Ole-Andreas Løvland og Aleksander Grytnes sentrale aktører som Karpe Diem, BBC Earth og partiet Høyre på kundelisten.

Felles for kundene er at de trenger lyd og bilde av høy kvalitet fra Tønsberg-guttenes firma, Trippel-M levende Bilder AS, som i dag omsetter for ca. 20 millioner kroner.

– Vant valget med Trippel-M

– Vi vant høstens valg med Trippel-M, sier markeds- og kampanjesjef Dag Terje Solvang i Høyre, i en pressemelding.

De borgerlige partiene fikk flertall ved valget. Kampanjesjef Solvang mener at direktekontakt med velgerne i digitale kanaler var en avgjørende faktor for å få ut Høyres politiske budskap til folket.

– Definisjonsmakten vinnes i stadig større grad på sosiale medier hvor folk ferdes, sier Solvang.

Fra 2015 til i dag har Høyre produsert 270 egne videoer på sosiale medier. Totalt har filmene 13,1 millioner visninger med et snitt på 48.500 visninger per film.

– Etter at vi lanserte live-streaming med «Folkets spørretime» med Erna i oktober i fjor, sammen med Trippel-M, gikk antallet visninger i taket, sier han.

10 millioner visninger

I 2015 hadde partiet 1,2 millioner visninger på sosiale medier. Dette økte til 1,9 millioner visninger i 2016, og til over ti millioner visninger i inneværende valgår for partiet.

Bare i den første «Folkets spørretime» med Erna traff Høyre-lederen nesten en kvart millioner velgere på helt egne premisser. Det ble holdt åtte slike spørretimer på sosiale medier.

– Det er viktig at vi lykkes med en dialog om saker som velgerne er opptatt av, sier Dag Terje Solvang.

Medieselskapet Trippel-M har produsert Høyres landsmøte i flere år, og i strategiarbeidet i forkant av valget utviklet de en plattform for Høyres politiske budskap.

– Det har skjedd en stor endring i hvordan politiske partier kommuniserer og markedsføres, sier daglig leder Ole-Andreas Løvland i Trippel-M Levende Bilder.

Han mener at Trippel-M og Høyre står med en fot i tradisjonell TV og en fot i sosiale medier, og at det gir muligheter fremover i det politiske arbeidet.

– Vi kan hente ut de beste resultatene fra begge plattformer, sier Ole-Andreas Løvland.