Næringseiendomsgigant etablerer seg i Vestfold

ØKT SERVICE: – Dette øker servicenivået til våre 100 næringslivs-kunder, sier daglig leder Einar A. Sissener.

ØKT SERVICE: – Dette øker servicenivået til våre 100 næringslivs-kunder, sier daglig leder Einar A. Sissener. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

AS Thor Dahl og eier Einar A. Sissener har overdratt driften av sine næringseiendommer til OBOS Basale AS.

DEL

– Drift av stadig mer kompliserte tekniske anlegg i næringsbygg krever stor kompetanse. Et samarbeid med en internasjonal aktør som OBOS Basale vil gjøre oss i stand til å levere et enda bedre produkt til våre kunder, sier daglig leder og eier i AS Thor Dahl, Einar A. Sissener.

Les også: Har kjøpt Obos Håndverksenter

Driften av de 36 næringseiendommene, fordelt på 60.000 kvadratmeter, har til nå vært drevet av datterselskapet Thorsholm Eiendomsdrift AS. OBOS Basale AS overtar også personellet i selskapet fra årsskiftet.

OBOS Basale AS er en av Skandinavias ledende aktører innen forvaltning av næringseiendom. Selskapet er eid 100 prosent av OBOS, og har hovedkontor i Trondheim. Selskapet har 220 ansatte og forvalter cirka tre millioner kvadratmeter næringsarealer i Norge, Sverige og Danmark.

Les også: Rekordår for salg av næringseiendom

– Etableringen av egen avdeling i regi av OBOS Basale AS skal bidra til en styrket forvaltningsleveranse og markedsmessig nærhet til eksisterende og nye kunder i Vestfold og Grenlandsområdet, sier direktør Hillmar Auran i OBOS Basale i en pressemelding.

LES FLERE SAKER PÅ VESTVIKEN24.NO

Artikkeltags