Fylkesordførerne inviterer til møte om vekst og utvikling i Oslo

VERTSKAP: Fylkesordførerne Rune Hogsnes (t.v.) og Sven Tore Løkslid inviterer næringslivsfolk og andre premissleverandører til møte i Oslo. Temaet er den nye regionen, Vestfold og Telemark.

VERTSKAP: Fylkesordførerne Rune Hogsnes (t.v.) og Sven Tore Løkslid inviterer næringslivsfolk og andre premissleverandører til møte i Oslo. Temaet er den nye regionen, Vestfold og Telemark. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fylkesordførerne i Vestfold og Telemark, Rune Hogsnes og Sven Tore Løkslid, inviterer bedriftsledere til en informativ og sosial kveld i Oslo 26. november, i samarbeid med NHO.

DEL

Målgruppen for arrangementet er vestfoldinger og telemarkinger, og venner av fylkene i politikk og forvaltning, nærings- og organisasjonsliv.

Økt vekstkraft

Premissgivere og beslutningstakere i Oslo som på ulike måter kan påvirke den nye regionens rammebetingelser, blir selvsagt også invitert.

LES OGSÅ: Vestfold scorer best på næringsutvikling i hele landet

For telemarkinger har denne kvelden i en årrekke vært en viktig møteplass. I år utvider man altså arrangementet til også å gjelde Vestfold.

Målsettingen er at fylkesordførere og gjester sammen skal se framover mot den nye, slagkraftige regionen og drøfte hvordan man strategisk kan utnytte mulighetene for å øke vekstkraften i Vestfold og Telemark.

Erfaringsutveksling

Gode eksempler fra næringslivetvil bli løftet fram,til inspirasjon og erfaringsutveksling, for å vise viktigheten av det systematiske og langsiktige arbeidet det er å skape vekst og utvikling.

LES OGSÅ: Telemark trekker Vestfold ned i omfattende NHO-undersøkelse

Og ikke minst blir det satt av god tid til å mingle og snakke med sentrale personer innen politikk, nærings- og organisasjonsliv fra fylkene og fra hovedstaden.

NHO oppfordrer alle til å invitere med en Vestfold- eller Telemarks-venn, enten vedkommende bor i regionen eller i Oslo.

Blant deltakerne blir regiondirektør for NHO Vestfold og Telemark, Kristin Saga, og komiker Sturla Berg-Johansen.

Artikkeltags