Komplett flytter IT-systemene sine fra Sandefjord – det skal komme deg og meg til gode

AVTALE: Regiondirektør Tom Gjertsen for Atea (f.v.) og administrerende direktør Ole Vinje i Komplett Group har inngått driftsavtale på fem år.

AVTALE: Regiondirektør Tom Gjertsen for Atea (f.v.) og administrerende direktør Ole Vinje i Komplett Group har inngått driftsavtale på fem år. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Komplett Group flytter IT-systemene sine vekk fra Sandefjord og til Ateas driftstjenester. Det skal gjøre handleopplevelsen bedre for kundene, ifølge administrerende direktør Ole Vinje.

DEL

– Nettsidene er våre butikkvinduer, og gode IT-systemer er avgjørende for å gi kundene en god handleopplevelse, sier administrerende direktør i Komplett, Ole Vinje, i en pressemelding.

Komplett velger å flytte systemene sine for å opprettholde konkurransekraften. Det skal komme deg og meg til gode, for avtalen skal sikre at kundene får rask respons og leveranse.

– Det handler om skalerbarhet for å understøtte høy vekst, raskere vei til markedet med nye tjenester, høyere omsetning og konkurransekraft, forklarer Vinje.

LES OGSÅ: 25 nye selskaper startet i Vestfold

Har en verdi på 115 millioner

Driftsavtalen har en verdi på 115 millioner kroner. Den har en varighet på fem år.

IT-leverandøren Atea er stolt over at avtalen med Nordens største netthandelsaktør blir forlenget.

– For en koloss som Komplett er alle deler like vitale og det forventes at alt er oppe 24/7. Med Komplett-avtalen bidrar til at netthandelen fortsatt kan tilby markedets raskeste nettlevering, sier regiondirektør Tom Gjertsen for Atea.

LES OGSÅ: Beliggenheten var nøkkelen da grossist-kjempen valgte Vestfold

Artikkeltags