Geir Skeie-video fikk stor internasjonal oppmerksomhet – nå har den vunnet gull

BEST: Videoen av Geir Skeie som lager mat på restauranten sin, Brygga 11, er en del av kampanjen som har vunnet gull.

BEST: Videoen av Geir Skeie som lager mat på restauranten sin, Brygga 11, er en del av kampanjen som har vunnet gull. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Vestold-video gikk viralt da den ble sluppet. Nå har kampanjen den er en del av vunnet pris under norsk reiselivs gjeveste kåring.

DEL

Du husker kanskje videoen av Bocuse d'Or-vinner Geir Skeie som gikk viralt, og blant annet havnet på den britiske avisen The Daily Telegraph? Nå har kampanjen denne videoen er en del av, «Table Tales», vunnet gull under «reiselivets Oscar», HSMAI Award 8. januar.

Videoene i kampanjen er laget av VisitOsloRegion, som Visit Vestfold er en del av.

– Visit Vestfold er stolt av å være med på laget som dro den gjeveste kampanjeprisen hjem, sier daglig leder Ellen Larsen i Visit Vestfold i en pressemelding.

LES OGSÅ (+): Daniel har søkt på over 600 jobber uten å få napp: – Nettverk betyr alt

Vant over SAS og Hurtigruten

Videoen viser Skeies Sandefjord og Vestfold, og du får se fjorden, bryggemiljøet, Midtåsen, Knatten, golfbanen i Marum og ikke minst sentrum. Han er også en tur utom Tjøme og Verdens ende.

Den ga regionen god eksponering da den spredde seg i rekordfart på nett via sosiale medier, og nådde ut til et enormt utenlandsk publikum. Videoen ble frontet i Storbritannia, Tyskland og USA.

Videoen vant hovedpremien i kategorien «kampanje», hvor det var flest deltakere. Det var derfor ingen selvfølge at VisitOsloRegion skulle gå av med seieren. De store aktørene SAS og Hurtigruten Svalbard fikk hederlig omtale.

VisitOsloRegion viser stolt fram prisen. F.v. Knut Aandal i Visit Akershus, Ivar Nohr i Visit Oslo, Ellen Larsen i Visit Vestfold, Anne-Signe Fagereng i Visit Oslo og Widar Pastoor i Visit Oslo (foran).

VisitOsloRegion viser stolt fram prisen. F.v. Knut Aandal i Visit Akershus, Ivar Nohr i Visit Oslo, Ellen Larsen i Visit Vestfold, Anne-Signe Fagereng i Visit Oslo og Widar Pastoor i Visit Oslo (foran). Foto:

LES OGSÅ: Nå skal Geir Skeie fronte Sandefjord som matdestinasjon 

Unikt for norsk reiseliv

Juryen, som blant annet besto av juryleder Ellen Arnstad, mente VisitOsloRegion hadde gjort noe uvanlig i norsk reiseliv ved å forene forskjellige aktører og konkurrenter i en og samme kampanje. I tillegg var de imponert over også klart å gå tilbake til røttene og fremheve god mat og innenlandsk matkultur.

– Kandidaten har laget en sjarmerende kampanje full av lokal kultur, mennesker og hyggelige miljøer – dette er en kampanje som oser et godt norsk reiselivsprodukt, skriver juryen i sin begrunnelse.

LES OGSÅ: Geir Skeie starter hurtigmatkjede med fiskefokus 

Artikkeltags