Dette er fylkets beste bedrift på inkluderende arbeidsliv

Denne gjengen fra Nortura Tønsberg kan glede seg over at bedriften deres er årets IA-bedrift i Vestfold. Fra venstre: Gunn Karin Andersen, Morten Hansen, Ann-Kristin Johnsen, Jon Øyvind Grøtterød, fabrikksjef Therese Ryan, Gro-Anita Fossnes Nortura Tønsberg.

Denne gjengen fra Nortura Tønsberg kan glede seg over at bedriften deres er årets IA-bedrift i Vestfold. Fra venstre: Gunn Karin Andersen, Morten Hansen, Ann-Kristin Johnsen, Jon Øyvind Grøtterød, fabrikksjef Therese Ryan, Gro-Anita Fossnes Nortura Tønsberg. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tønsberg-fabrikken Nortura fikk pris for arbeidet for et inkluderende arbeidsliv.

DEL

– Dette er noe vi har fokus på hos oss, og det er gøy å se at arbeidet gir resultater, sier fabrikksjef Therese Ryan i en pressemelding.

Nortura Tønsberg ble i år kåret til årets IA-virksomhet i Vestfold 2018.

«De er tydelige på at de bryr seg om hverandre og har fokus på hva hver enkelt kan bidra med for sine kolleger,» heter det blant annet i juryens begrunnelse.

LES OGSÅ: – Jeg tror ikke folk her i Vestfold vet hvilket matfat de sitter i. Det skal de vite om ett år

IA-prisen deles ut årlig til bedrifter eller virksomheter som utmerker seg med et inkluderende arbeidsliv. Målet er å gi plass til alle som kan og vil arbeide.

– Det er veldig stas, og en anerkjennelse for alle på anlegget, sier fabrikksjefen.

Ifølge pressemeldingen viser juryen til at Nortura Tønsberg har en god forankring og forpliktelse av IA-arbeidet både i ledergruppen og hos tillitsvalgte og verneombudene.

Artikkeltags