Morten er Vestfolds hotellkonge – nå kjøper han enda et hotell

NYTT HOTELL: Konserndirektør i Unike Hoteller, Morten Christensen, står nå på eiersiden i enda et hotell.

NYTT HOTELL: Konserndirektør i Unike Hoteller, Morten Christensen, står nå på eiersiden i enda et hotell. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Unike Hoteller kjøper 50 prosent av Arendal Maritime Hotell.

DEL

Hotellkongen Morten Christensen driver fra før Hotel Wassilioff i Stavern, Unike Midtåsen i Sandefjord, Grand Hotel i Åsgårdstrand og Hotel Kong Carl i Sandefjord.

Han overtar driften av Arendal-hotellet 1. januar 2019, og har store planer for det nyeste tilskuddet i rekken av hoteller.

– Vi ønsker å bygge videre og styrke vårt konsept og posisjon innenfor hotell- og restaurantnæringen i Norge, sier Christensen.

LES OGSÅ: Morten (49) har gjort Midtåsen-eiendommen til familiens nye hjem. Herfra skal Unike Hoteller fortsette å vokse

Kjente investorer

Christensen er imidlertid ikke alene om å kjøpe seg inn i hotellet. Han har med seg Komplett-gründer Eric Sandtrø og eiendomsutvikler Ove Trøen.

Arendal Maritim Hotell har i dag 45 rom og flere saler til selskaper og konferanser. De nye eierne ser for seg å gjøre noen endringer på hotellet i Arendal sentrum.

– Vi ønsker å bytte navn, logo og konsept fra Arendal Maritim Hotel til Grand Hotel Arendal og legge det under hotellkonseptet Unike Hoteller, heter det i en pressemelding fra hotellet.

Christensen og kompanjongene håper endringene vil gi en luksuriøs innpakning, tilsvarende oppgraderingen av Hotel Wassilioff, Grand Hotel Åsgårdstrand, Seljord Hotel og Hotel Kong Carl.

Artikkeltags