Nytt storprosjekt til Wegger & Kvalsvik Entreprenør

STORT PROSJEKT: Wegger & Kvalsvik Entreprenør skal bygge første byggetrinn på Sanden Brygge i Larvik. Prosjektet har en foreløpig verdi på 158 millioner kroner.

STORT PROSJEKT: Wegger & Kvalsvik Entreprenør skal bygge første byggetrinn på Sanden Brygge i Larvik. Prosjektet har en foreløpig verdi på 158 millioner kroner. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Wegger & Kvalsvik Entreprenør AS har fått i oppdrag av Fritzøe Eiendom AS å bygge byggetrinn 1 av Sanden brygge i Larvik.

DEL

TØNSBERG/LARVIK: Prosjektet skal gjennomføres som en totalentreprise til en foreløpig verdi av 158 millioner kroner inkludert merverdiavgift, opplyser Wegger & Kvalsvik Entreprenør i en pressemelding.

- Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet som er etablert med Fritzøe Eiendom og øvrige aktører i prosjektet, uttaler daglig leder Britt Røed Lohne og avdelingsleder i Vestfold Tommy S. Pedersen i Wegger & Kvalsvik Entreprenør i pressemeldingen.

Selskapet har base i Tønsberg, og har hatt en årlig omsetning de siste årene på over 300 millioner kroner.

I byggetrinn 1 inngår parkeringskjeller, 2 bygg med til sammen 35 leiligheter, samt etablering av ny kaifront. Prosjektet er tegnet av LOF Arkitekter AS.

Wegger & Kvalsvik Entreprenør er for tiden aktive med flere andre store prosjekter i Vestfold, der i blant Færder Nasjonalparksenter på Verdens ende og Sjøfront på Kaldnes i Tønsberg. I tillegg starter de i mars på byggingen av Flerbrukshallen Sandefjord på oppdrag fra Sandefjord kommune. Sistnevnte prosjekt har en verdi på over 50 millioner, opplyser Røed Lohne.

LES OGSÅ: Vil behandle byggesaker raskere

LES OGSÅ: – Et samfunnsansvar alle bedrifter må ta

LES FLERE SAKER PÅ VESTVIKEN24.NO

 

Håper på mer

- Vi er svært fornøyd med at Fritzøe Eiendom valgte oss som samarbeidspartner for dette prosjektet, og vi har hatt en tett og god dialog over lang tid som til slutt resulterte i at prosjektet kunne realiseres og kontrakt inngås. Grunnarbeidene er allerede i gang og prosjektet skal være ferdigstilt i løpet av oktober 2016, står det i pressemeldingen.

Daglig leder Britt Røed Lohne håper på at dette kan være en døråpner for å få mulighet til å være med på flere byggetrinn i prosjektet videre framover.

- Det er et stort område under utvikling, med planer om flere leilighetsbygg. Det er mange muligheter der, og vi har et godt samarbeid med Fritzøe Eiendom, sier Røed Lohne.

Artikkeltags