– Jeg krever to ting: At man snakker norsk og har førerkort, sier daglig leder i ByPost, Linn Fagerberg.

Når nye personer har fått jobb hos ByPost, er det alltid feiring, med kake. I glasuren står det: «Endelig ansatt – Velkommen på laget.»

Etter mange år som hjemmeværende kunne Elisabeth Salvesen 1. november signere arbeidskontrakt med ByPost Vestfold. Hun ble rekruttert via Fønix i Larvik, som har en «Ringer i Vannet"-kontrakt med NHO.

Steffen Larsen signerte arbeidsavtale samtidig. Han ble rekruttert via Joblearn, hvor han har hatt praksisplass ved siden av yrkessjåførutdannelse.

Etter knallhard jobbing er han nå i mål hos ByPost Vestfold.

– I media fokuseres det ofte på konkurser og oppsigelser. Med våre feiringer vil vi gjerne nyansere det bildet litt, sier Linn Fagerberg.

Tidligere i år ble Bypost Vestfold kåret til norgesmester i å få folk ut av ledighetskøen med NHOs «Ringer i Vannet»-pris.

– Som gründerbedrift har Bypost valgt å hente sine ansatte fra «Ringer i Vannet», og ikke minst latt folk med utfordringer få prøve seg. Oppfølgingen har, ikke minst fra daglig leders side, vært imponerende. Bypost har virkelig fått «Ringer i Vannet» til å blomstre, skrev juryen da i sin begrunnelse.