Gå til sidens hovedinnhold

Har stor suksess med å fikse duppeditter

Artikkelen er over 4 år gammel

Har du trøbbel med mobilen din, macen din eller en annen duppeditt? Da kan antagelig nøttlendingene Thale Anker Feiring og Håvard Hamran hjelpe deg, gjennom firmaet TechFix AS.

I mai 2015 etablerte samboerparet TechFix, et selskap som har spesialisert seg på reparasjon av mobiltelefoner, Macbooks, og annen forbrukerelektronikk. vestviken24.no presenterte paret for første gang i forbindelse med Gründeruka i Vestfold i fjor.

1. Juni 2015 åpnet de sin første butikk, på Sandvika Storsenter i Bærum. Der repareres alle de vanligste feilene på telefoner i løpet av en time, knust skjerm, batteribytte, feil på ladeport og knapper, mens kundene gjør sine øvrige ærender i kjøpesenteret.

LES OGSÅ: – Vi må våge å si at neste Facebook skal komme fra Vestfold

I september samme år utvidet de med et ca. 100 kvadratmeter stort kontor og elektronikkverksted, også i Sandvika. Der utfører de alle reparasjoner på Macbooks, PC'er og nettbrett, som ikke kan utføres på stedet, i butikk.

– Vi har fått god mottakelse, og har hatt god vekst. Etter 12 måneders drift kan vi vise til en omsetning på rett i underkant av seks millioner kroner netto, forteller Håvard Hamran til vestviken24.no.I  juni i år åpnet paret butikk nummer to. Denne gang på Byporten Shopping på Oslo S.

– I forbindelse med denne utvidelsen har vi også utvidet vårt kontor og verksted i Sandvika med ytterlige 100 kvadratmeter, for å ha kapasitet til å møte en forventet økning i antallet reparasjoner, forteller Hamran.

LES OGSÅ: Åpner opp gründer-dørene og senker terskelen

TechFix As har i dag fem fast ansatte, inkludert eierparet, og forventer å øke med to-tre årsverk de neste seks månedene.

– Når åpner TechFix sin første butikk i Vestfold?

– Foreløpig har vi hovedfokus på å bygge vårt renommé i Osloområdet. Men etter hvert kommer vi helt klart til å vurdere muligheten for å åpne et kundemottak i Tønsberg, forteller Håvard Hamran til vestviken24.no.