Hvert eneste år går næringsforeningene i Horten, Tønsberg, Sandefjord og Larvik sammen for å arrangere en sommerfest.

Etter å ha brukt de andre dagene av året til å ta seg av rundt en halv million næringslivsbesøkende og -kunder, setter de av en kveld til å senke skuldrene: Til å småprate og mingle med kollegaer.

Noen drar også en historie fra virkeligheten eller en røverhistorie i lystig lag. Fokuset er på å ha det trivelig rundt bordene.

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

Hortens tur

Da det i år var Hortens tur til å være vertskap var det i tillegg mye å snakke om. Alle hadde merket seg alt det nye og spennende som skjer i Horten for tida.

I tillegg satte de store pris på at sommerværet var nydelig og de fikk være med på å innvie Artileriverkstedet på Karljohansvern som fest- og selskapslokale.

– Vi synes også det er helt topp at de har kommet hit. De har fått oppleve Horten og Karljohansvern fra sin beste side og vi har fått en rekke kontakter og bestillinger for framtida, sier Artilleriverkstedets Fredrik Dahle fornøyd.

LES OGSÅ: Ikke bare et sosialt møtested

Politikk

Sommerfesten onsdag hadde også sine næringspolitiske øyeblikk da konferansier Torgeir Lorentzen med stødig hånd stilte stortingsrepresentant Kårstein Eidem Løvaas til veggs og blant annet frittet ham ut om hva politikerne skal gjøre med Vestfolds næringspolitiske nav, flyplassen på Torp, og generelle gode vilkår for næringslivet i Vestfold.

– Kjempebra, sa sjef for NHO Vestfold, Kristin Saga og Torps-sjef Gisle Skansen etter at de hadde funnet hverandre i folkemylderet.

For øvrig over kortreist mat, lokalbrygget «Av Samfundet for Samfundet»-øl og servering fra Sjømilitære Samfund.

– Inkludert svinenakke fra Krosvollen Gård, som Sjømilitære Samfunds Torill Krosvollen Thorsen sa om maten de serverte.

LES OGSÅ: Får skryt av næringslivet: - Vi skal bli enda bedre!