Komplett Bedrift vant millionavtale hos NSB

VELDIG TILFREDS: - Vil vil strekke oss langt for å tilfredsstille NSBs krav og forventninger, sier salgssjef Kamilla Krane i Komplett Bedrift.

VELDIG TILFREDS: - Vil vil strekke oss langt for å tilfredsstille NSBs krav og forventninger, sier salgssjef Kamilla Krane i Komplett Bedrift.

Artikkelen er over 2 år gammel

Komplett Bedrift vant anbudskonkurranse med NSB for leveranser av PC og datatilbehør. Avtalen har totalt en ramme på 11 millioner kroner.

DEL

Komplett Bedrift har gjennom mange år utviklet seg til å bli en betydelig IT-forhandler til norske bedrifter og organisasjoner.

Inntil fem år

Avtalen med NSB strekker seg over to år, med opsjon på ytterligere tre perioder av et år.

– NSB er en kunnskapsorganisasjon med et bevist forhold til IT og drift av deres systemer. Vi er svært tilfreds med denne avtalen, og vi vil strekke oss langt for å tilfredsstille deres krav og forventninger, sier salgssjef Kamilla Krane i Komplett Bedrift.

Komplett Bedrift skal også håndtere tanking og retur av utrangert utstyr i samarbeid med Arrow S-tech Norway AS.

Beste leverandøren

– Vi er svært tilfreds med å inngå avtalen med Komplett Bedrift for levering av PC-er, skjermer og IT-tilbehør til hele NSB-konsernet. Det var viktig for oss å inngå avtale med en aktør som kan levere IT-hardwareutstyr kostnadseffektivt og tilpasset våre behov. Komplett Bedrift ble vurdert som den beste leverandøren med hensyn til pris, leveranse- og administrative krav, sier Per Holm-Eriksen i NSB.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken