Feil pris på tannlegearbeid hos Forbrukerrådet

FEIL: Tannlege Hans-Bertil Lundin havnet feilaktig på fem på topp-listen over de dyreste tannlegene i Vestfold. Hans pris for middels stor fylling er kr. 1.299, ikke 1.457.

FEIL: Tannlege Hans-Bertil Lundin havnet feilaktig på fem på topp-listen over de dyreste tannlegene i Vestfold. Hans pris for middels stor fylling er kr. 1.299, ikke 1.457. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Forbrukerrådet har operert med feil priser for tannbehandling hos tannlege Hans-Bertil Lundin i Horten. Lundin havnet derfor feilaktig på topp fem-listen over de dyreste tannlegene da vestviken24.no mandag omtalte prisene for tannbehandling i Vestfold.

DEL

På prislisten oppgir Forbrukerrådet at en middels stor fylling hos tannlege Lundin koster kr 1.457. Den riktige prisen er kr 1.299, forteller Hans-Bertil Lundin til vestviken24.no.

– Jeg vet ikke hvordan denne feilen har oppstått, og det visste heller ikke Forbrukerrådet da jeg kontaktet dem i dag, sier tannlegen.

Han har nå sendt en liste med korrekte priser på epost til Forbrukerrådet, og håper de raskt korrigerer informasjonen på nettsidene.

Han synes det er leit at han havnet på listen over de dyreste tannlegene.

– Jeg er nok mer kjent for at prisene ikke øker enn at de gjør det, sier Hans-Bertil Lundin.

Artikkeltags