Inn i Brunstad-selskaper med tung kompetanse

Jon Eldon - styremedlem i Oslofjord Operations

Jon Eldon - styremedlem i Oslofjord Operations Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Siv Lunde Kolrud (50), Sverre Nagell Bjordal (57) og Jon Eldon (45) tiltrer som nye styremedlemmer i henholdsvis Oslofjord Convention Center, Oslofjord Property og Oslofjord Operations.

DEL

- Jeg er svært tilfreds med at både Lunde Kolrud, Nagell Bjordal og Eldon takket ja til å tre inn de respektive styrene.

Samlet bidrar de med tung ledererfaring, betydelig eiendoms- og conventionkompetanse, samt god innsikt i norsk nærings- og samfunnsliv, sier styreleder Roar Ingdal i Oslofjord Convention Center, i en pressemelding.

Tidenes utbygging

Oslofjord Conventinon Center er som kjent i full gang med tidenes norske reiselivsutbygging, og har allerede hentet ekstern styreformann og daglig leder: Profesjonalitet og næringslivskompetanse har vært avgjørende, ikke bakgrunn fra Brunstad Christian Church.

LES OGSÅ: Ny sjef for gigantanlegget: – Sikker på at dette blir en suksess 

Styrevalgene skjer etter en helhetlig vurdering, og gjør styrene godt rustet til å utvikle selskapene i tråd med den strategi som er lagt og de forretningsmessige mål som er satt, heter det i pressemeldingen.

Siv Lunde Kolrud har en omfattende lederkarriere bak seg, hvor også utviklings- og endringskompetanse har stått sentralt. Hun har planlagt og ledet strategiske snuoperasjoner, markedstilpassede og kundeorienterte endringsprosesser med et tydelig resultatfokus, eksempelvis som hotelldirektør ved Hotel Continental i Oslo i syv år. I tillegg har hun vært administrerende direktør i Stiftelsen Norges Varemesse, som består av de to driftsenhetene Norges Varemesse og Oslo Spektrum, i fem år.

LES OGSÅ: Ny styreleder i Oslofjord Convention Center

Siv Lunde Kolrud - styremedlem i Oslofjord Convention Center

Siv Lunde Kolrud - styremedlem i Oslofjord Convention Center Foto:

Sverre Nagell Bjordal har solid akademisk tyngde samt mange år som toppleder- og styremedlem bak seg, særlig innen eiendom. Han er siviløkonom, og skal forsvare en PhD-avhandling i mai i år. Siden 2010 har han virket som konsulent, og har blant annet vært leid inn av Avinor Utvikling AS, som prosjektsjef for Entra Eiendom AS. Han har tidligere også vært daglig leder i eiendoms- og utviklingsselskapene Mustad Eiendom, IT Fornebu Eiendom og Oslo Areal AS.

Sverre Nagell Bjordal - styremedlem i Oslofjord Property

Sverre Nagell Bjordal - styremedlem i Oslofjord Property Foto:

Jon Eldon er daglig leder i Tjuvholmen Drift AS som eies av Selvaag Eiendom AS. Før det var han blant annet direktør i FOOD by Coor AS (restauranter) hvor han hadde ansvaret for å forbedre konsepter og styringssystemer (bl.a. innen produktutvikling, HMS og kvalitet, IT og KPI) med meget gode resultater både økonomisk samt innen kunde- og ansatte-tilfredshet. Eldon har også vært direktør på First Hotel Breiseth på Lillehammer.

Artikkeltags