Plexon - veldig klar for videre vekst

DET FANTASTISKE TREET: Plexon har vært involvert i produksjonen av dette treet på Norsk Skogmuseum i Elverum.  Kunstneren Kevin Iris, med god bistand fra Geir Roger Børresen og Kjell Arne Grøtbekklien, reiste i 2015 den cirka 7,5 meter høye treskulpturen med jernkjerne, og med påviklete aluminiumrør med fiberoptiske kabler.

DET FANTASTISKE TREET: Plexon har vært involvert i produksjonen av dette treet på Norsk Skogmuseum i Elverum. Kunstneren Kevin Iris, med god bistand fra Geir Roger Børresen og Kjell Arne Grøtbekklien, reiste i 2015 den cirka 7,5 meter høye treskulpturen med jernkjerne, og med påviklete aluminiumrør med fiberoptiske kabler. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Etter drøye 20 år har Nøtterøy-bedriften Kreativ Plast skiftet navn til kompetansehuset Plexon.

DEL

Gründer og daglig leder Nils Stensvold sier i en pressemelding at navneendringen er en naturlig følge av en moderniseringsprosess, og selskapets målsetting om videre vekst.

Plexiglass

- Det ligger også helt klare tanker og ønsker om å fjerne seg fra et navn som ofte forbindes med en tyngre og forurensende plastindustri, sier Stensvold.

LES OGSÅ: Medvirket til nordisk vinnerprosjekt

Plexon jobber med plexiglass, men kun det originale merket Plexiglas. Bedriften mener den er Norges ledende leverandør av spesialprodukter og utviklede løsninger i Plexiglas og LED-belysning til privat næringsliv, offentlige miljøer og privatkunder.

TEAMET: Dette er de ansatte i PLEXON: Sittende f.v. Nils Stensvold, Trine Neergaard Sommerseth,
Roger Negård og Tom Edward Bjerke. Stående f.v. Roger Almenning, Martin Kalrud, Rune Stormbo, Adam Horzelski, Anne Sundby og Geir-Morten Hansen.

TEAMET: Dette er de ansatte i PLEXON: Sittende f.v. Nils Stensvold, Trine Neergaard Sommerseth, Roger Negård og Tom Edward Bjerke. Stående f.v. Roger Almenning, Martin Kalrud, Rune Stormbo, Adam Horzelski, Anne Sundby og Geir-Morten Hansen.

Plexon har gjennom årene utviklet og produsert tusenvis av unike produkter og vært involvert i flere store prosjekter. Lysveggen på Østbanehallen i Oslo, som er blant de mest omtalte prosjektene Plexon har vært involvert i, har vunnet mange priser nasjonalt og internasjonalt.

Omsetningsvekst

Firmaet, som holder til på Skallestad, har i perioden 2015 til 2016 hatt en omsetningsvekst på nærmere 60 prosent.

LES OGSÅ: Vant nasjonal pris for lysprosjekt

ØSTBANEHALLEN: Plexon var også sterkt involvert i det norske bidraget i konkurransen Nordisk Lyspris i 2016, den store lysveggen i Østbanehallen i Oslo.

ØSTBANEHALLEN: Plexon var også sterkt involvert i det norske bidraget i konkurransen Nordisk Lyspris i 2016, den store lysveggen i Østbanehallen i Oslo.

Salgsansvarlig i Plexon, Roger Negård, sier i pressemeldingen at bedriften nå satser tungt videre, innenfor dagligvare, detaljhandel, bygg/industri og ikke minst nyskapende LED prosjekter.

- Plexon er for tiden på jakt etter en prosjektselger, og vi ser ikke bort fra at det kan bli behov for å forsterke teamet ytterligere, sier Roger Negård. I dag har bedriften 10 ansatte.

Dette er Plexiglas

Dette er fordeler med Plexiglas, i følge PLEXON:

  • Plexiglas er 52 prosent lettere enn vanlig glass (1,2 mot 2,6 i egenvekt)
  • Plexiglas er 7-8 ganger mer slagfast enn glass
  • Plexiglas er ca. 5 prosent mer gjennomsiktig enn glass
  • Plexiglas har 30 års garanti mot solbleking/gulning og krakelering ved utendørs bruk
  • Plexiglas LED-plater kan lyssettes bak eller fra siden og gir en helt homogen lysfordeling
  • Plexiglas er godt egnet til alle slags bruksområder
  • Plexiglas er laget av akryl og avgir ingen skadelige gasser ved brann.
  • Plexiglas er godkjent til bruk i næringsmiddelindustrien
  • Plexiglas er den originale merkevaren og er produsert i Tyskland

Artikkeltags