Bygård til salgs for 54 millioner

Øvre Langgate 50 har et utleieareal på totalt ca. 5.400 kvadratmeter.

Øvre Langgate 50 har et utleieareal på totalt ca. 5.400 kvadratmeter. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Bygården Øvre Langgate 50 AS i Tønsberg er til salgs med en prisantydning på 54 millioner kroner.

DEL

Gården er en av de virkelig store næringseiendommene i Tønsberg sentrum og utgjør kvartalet Øvre Langgate/Tollbodgaten/Storgaten. Den er oppført i betong i 1973, og har en eiertomt på 1.134 kvadratmeter.

Leieinntekter på 4,9 mill.

Bygården har et brutto utleid areal på  5.169 kvadratmeter, som gir leieinntekter på ca. 4,9 millioner kroner årlig.

LES OGSÅ: Nå fylles de tomme butikklokalene i Tønsberg sentrum

Blant leietakerne er NRK, Slettevold Møbler, Scandinavian Bunkering og Austrheim Krogh Optikk. I tillegg er det for tiden ca. 210 kvadratmeter ledige forretningslokaler i gården.

– En bra eiendom med god beliggenhet, og flere leietakere som har vært dere lenge. Det betyr jo at de trives, sier eiendomsmegler Trond Stensholt i Q4 Næringsmegling AS til vestviken24.no.

– Jevnt over har gården god standard, men noen arealer trenger nok litt oppussing, sier Stensholt.

Typisk investorobjekt

– Hvem er det som kan tenkes å være interessert i en såpass stor næringseiendom?

LES OGSÅ: – Dette er det nærmeste du kommer Frogner i Tønsberg

– Dette er et typisk investorobjekt. Og den er såpass stor at den også vil være interessant for investorer i Oslo-området. Foreløpig har jeg blitt kontaktet av tre lokale interessenter og en interessent fra Oslo. Kjøperne av en gård som denne vil kunne påregne en avkastning på rundt åtte prosent, altså mye mer enn det gir å ha penger i banken for tiden, sier Trond Stensholt. Han legger til at han ikke har fått noen begrunnelse fra eierne på hvorfor de ønsker å selge bygården.

Øvre Langgate 50 AS har Tom Vidar Rygh som styreleder og Hans Olav Bjørk som daglig leder. Næringseiendommen eies av Rybø AS som igjen eies med 50 prosent hver av Macama invest AS og Steinerud AS.

Macama invest AS eies av Tore André Lysebo og Marit Onshuus Lysebo. Steinerud AS eies av Tom Vidar Rygh og to andre medlemmer av Rygh-familien.

Artikkeltags