Møbelsalget startet i august og nylig ble nettbutikken klar. Paret har investert i en liten lastebil for å kunne levere møblene, hovedsakelig på Østlandet.

Bma interiør startet med vesle Johan August, Marens tredje barn, som kom tre måneder for tidig til verden i november i fjor. For å beskytte den vesle kroppen mot smitte, måtte familien i stor grad isolere seg den første tiden.

– Vi var ekstremt bekymret og hverdagen var ganske dyster. Så i stedet for å fokusere på bekymringene begynte jeg å dele bilder av huset vårt, som sto ferdig i november, forteller Maren fra enden av det gedigne kjøkkenbordet deres.

Titusenvis vil følge Maren

Familien på fem flyttet inn i huset helgen etter at Johan var sterk nok til å komme hjem fra sykehuset. Etter kort tid fikk Maren flere tusen følgere på Instagram-kontoen sin med interiørbilder.

– Jeg visste nesten ingenting om hashtager og prøvde aldri å få mange følgere. Men så begynte folk å dele bildene mine, også store interiørkontoer, forteller Maren og ramser opp.

På rundt to måneder hadde Maren fått 10.000 følgere på Instagram. I skrivende stund, nesten ett år senere, har Maren 34.800 følgere på kontoen, som har byttet navn til bma.interior.

– Jeg fikk lyst til å drive mer med dette, men da måtte jeg også tjene penger, forteller Maren.

Hun sjekker kontoen og finner 49 kommentarer under «give away»-posten hun nettopp la ut.

Sofaer klare på Borgeskogen

I februar i år dro ektemannen Bjørn (33) til Kina med Marens møbeltegninger i bagasjen. Paret hadde bestemt seg for å importere sofaer som Maren, med sin interiørutdanning, har tilpasset designet på. Johan var fortsatt svært liten, og Maren ble hjemme med barna.

– Våre drømmesofaer er Chesterfield, men de er kjempestore og dyre. Vi hadde ikke hatt plass til det, sier Maren.

 

Det resulterte i en mindre versjon av en chesterfield-lignende sofa laget av blant annet kaldskum med slitesterkt stoff av lin og polyester.

– Jeg ville at sofaene våre skulle holde fasongen godt. Sofaene er håndsydde, forteller Maren.

Bma interiør satser ikke på showroom, men har leid lagerplass på Borgeskogen industriområde i Stokke. Foreløpig har paret tatt inn sofaer og lenestoler i to fargenyanser.

– Et møbleringstips er å sette sofaen litt ut fra veggen i stedet for helt inntil. Det skaper romfølelse, tipser Maren.

Satser på flere møbler

I november reiser paret sammen til Kina for å forberede import av bord.

– Jeg er veldig heldig å ha en mamma som stiller opp med barnepass slik at det blir mulig for oss å reise, understreker Maren.

Paret eier også Tønsberg marina, som de kjøpte privat i fjor høst. Bjørns tidligere firma Andersen bygg og anlegg AS stiftet i 1994 gikk nylig konkurs. I vår ble byggefirmaet Færder maskin AS stiftet, der Bjørn Andersen er deleier.