Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Kontrakten er i samarbeid med underleverandørene Technogarden, VTT Maritime og Maroff Crewing og gjelder innenfor områdene Operations & Projects, Drilling & Completion og geofag.

– Vi er fornøyde med å ha vunnet denne rammeavtalen, noe som gjør at vi kan fortsette vårt langvarige forhold med Total E&P Norge AS. Med denne avtalen kan vi bidra til Totals aktiviteter og suksess ved å tilby høykvalitets personell, sier VP Consultancy i Ross Offshore, June Sjuve.

LES FLERE SAKER PÅ VESTVIKEN24.NO

Kontrakten varer i tre år fra 1. juli, med opsjon på ytterligere to år.

Ross Offshore har kontorer i Sandefjord, Bergen og Stavanger, og leverer personell og tjenester innen alle områder for oljeselskaper.

I 2014 hadde selskapet driftsinntekter på 430 millioner, en nedgang på seks prosent fra toppåret 2013.

Total er et stort selskap i olje- og gassbransjen og har 103 lisenser på den norske sokkelen. De produserer i snitt 242.000 fat oljeekvivalenter daglig og omsatte i 2014 for 42,6 milliarder kroner.

LES OGSÅ: – Dette er en viktig kontrakt for oss

I mars fortalte Sjuve at selskapet, som ble årets gassellebedrift i Vestfold i 2010, har tatt grep for å møte den harde konkurransen i et utfordrende oljemarked.

– Ross Offshore har gjennomført vesentlige kostnadskutt for fortsatt å kunne være attraktiv leverandør i dette markedet. Det er kuttet i lønnskostnader, reduserte kontorarealer, og dessverre en viss nedbemanning, sa hun.