Gå til sidens hovedinnhold

Eiendomsmegler 1 BV kjøper opp to selskaper

Artikkelen er over 4 år gammel

Overtar Garanti-kontorene og inngår samarbeidsavtale med boligbyggelaget Usbl.

I en pressemelding bekrefter Usbl at de har solgt samtlige aksjer i Usbl Garanti Eiendomsmegling AS og Garanti Oppgjør til Eiendsommegler 1 BV.

– Vi har en offensiv satsing og vekststrategi, og denne overtakelsen og samarbeidsavtalen passer utmerket inn i dette, sier daglig leder Ola Amundsen i Eiendomsmegler 1 BV.

Det betyr at bedriften vil være representert fra Lier til Larvik. Avtalen styrker satsingen mot borettslag og sameier i regionen, står det i pressemeldingen.

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

Samarbeidsavtale

I tillegg til oppkjøpet inngår partene en samarbeidsavtale som gjør at Eiendomsmegler 1 blir en partner for Usbl på meglertjenester i Sandefjord, Horten, Holmestrand og Lier.

– En avtale med et solid selskap som Usbl med meglere som har en tydelig posisjon inn mot borettslag og sameier, er veldig gunstig. Dette gjør oss til en enda sterkere enhet enn i dag, sier Amundsen.

Tar over hele virksomheten

Eiendomsmegler 1 BV er et datterselskap av Sparebank 1 BV og omsatte for nesten 71 millioner kroner i fjor. De to selskapene som ble kjøpt opp omsatte i fjor for rundt 27 millioner kroner.

De overtar selskapene i sin helhet, i tillegg til samtlige ansatte, som vil fortsette å jobbe i de samme kontorene.

– I prosessen har det vært viktig for Usbl å finne en solid og profesjonell aktør som overtar meglervirksomheten vår, når vi nå velger å ikke drive med dette selv, sier Hallvard Bratberg, direktør for privatmarkedet i Usbl.

Kommentarer til denne saken