Solgte turutstyr til 10 millioner mer enn året før

SUKSESSBEDRIFT: Rune Kjeldsen gleder seg til nybygget bak ham kan tas i bruk i juni. Da blir det enda mer rom for lidenskapen friluftsliv.

SUKSESSBEDRIFT: Rune Kjeldsen gleder seg til nybygget bak ham kan tas i bruk i juni. Da blir det enda mer rom for lidenskapen friluftsliv. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

E-handel-selskapet Hekta på Tur AS leverte sterke tall for 2017. – Til neste år satser vi på å selge for 45 millioner kroner, sier daglig leder Rune Kjeldsen.

DEL

I januar mottok Rune Kjeldsen og Hekta på Tur AS prisen for årets logistikkopplevelse under Nordic Business Forum på Oslo Plaza. Nå, to måneder senere, er regnskapstallene for 2017 levert. Og det er gladlesing for Stokke-selskapet.

– Vi satte oss som mål i 2012 at vi i 2017 skulle selge for mer enn 30 millioner. Nå håper vi på 45 millioner til neste år, forteller daglig leder Rune Kjeldsen.

LES OGSÅ: – Dette er det råeste du kan vinne i E-Handels-Norge!

Snøballen har fått fart

I 2016 hadde Hekta på tur AS en driftsinntekt på 22,5 millioner, året etter solgte de for nesten 10 millioner mer og endte med 31,9.

– Dette er helt i henhold til planen vår. Det er en snøball som har fått fart og begynt å rulle de siste årene.

Kjeldsen mener det er flere grunner til at Stokke-selskapet opplever vekst.

– Det er en kombinasjon av god kundebehandling og et økt varesortiment. Kombinert har dette ført til at vi gjør det bedre og bedre for hvert år.

Så godt har butikken gått for Kjeldsen og Hekta på tur at de i september investerte 25 millioner kroner i nye lokaler på Borgeskogen. De nye lokalene skal være så mye som tre ganger så store som de nåværende. Innflyttingsdatoen er 15. juni i år.

Hekta på tur startet opp i 2012 og ble i starten drevet som en avdeling av Pondius Holding AS. Etter tre år ble selskapet skilt ut som et datterselskap. Rune Tangen Kjeldsen er daglig leder og styreleder for selskapet.

LES OGSÅ: Butikken går så bra at Rune bygger ut – tre ganger så stort

Artikkeltags