Gå til sidens hovedinnhold

Omega Holtan sikrer strømnettet mot brann og avbrudd

Artikkelen er over 3 år gammel

Hafslund Nett har signert avtale med Tønsberg-selskapet Omega Holtan om termografering av trafostasjoner inneværende år. Omega Holtan vant leveransen i konkurranse med flere andre tilbydere.

Med termografering avdekkes det om det er unormalt høye temperaturer i trafostasjonene. Slik kan brann og påfølgende driftsstans avverges.

- Vi har satset mye på tjenester overfor nettselskapene de siste årene. Kontrakten med Hafslund nå er på 300.000 kroner, og gjelder noen titalls trafoer. Gjør vi en bra jobb, håper vi at vi kan kontrollere ytterligere trafostasjoner for Haslund i årene som kommer, sier avdelingsleder i Omega Holtan, Mona Jentoftsen.

Oppdraget skal gjennomføres etter en nøye planlagt fremdriftsplan og gjelder trafostasjoner i Oslo området. Det legges stor vekt på sikkerhet når det arbeides med høyspenningsanlegg som dette.

- Kontrakten med Hafslund Nett er et resultat av en langsiktig satsning for avdeling Kontroll i Omega Holtan. Det er veldig tilfredsstillende å se at våre strategier lykkes, og at vi vinner like mye på kvalitetskriterier som på pris. Dette gir trygghet for våre kunder, Mona Jentoftsen.

Omega Holtan AS

Omega Holtan AS er en landsomfattende kompetansevirksomhet innen elektroteknikk, med hovedfokus på markedene:

  • Kontroll, termografering og internkontroll elektro
  • Prosjekt og prosjekteringstjenester
  • Kurs og konsulentvirksomhet 

Selskapet har mange års erfaring innen faget og besitter en betydelig kompetanse innenfor et fagfelt som får stadig større fokus.

Selskapet ble etablert i 1985. Det har hovedkontor i Tønsberg og avdelingskontorer i Sør-Trøndelag, Oppland, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark og Vest-Agder. Selskapet innehar Nemko og DNV-sertifiseringer.

 

Kommentarer til denne saken